Pero Antić u šou programu Evrolige - Objasnio rivalitet Zvezde i Partizana, a onda zaigrao kolo...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.04.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net

Zvezdin centar bio gost u sve popularnijem šou programu Evrolige, koji je ovoga puta bio posvećen i predstojećem fajnal-foru u Beogradu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

U najnovijoj epizodi ''Cool EuroLeague'' na YouTube kanalu Evrolige, Pero Antić je govorio na različite teme, a jedna od neizbežnih bio je rivalitet Zvezde i Partizana koji je voditelja posebno zanimao.

''Komplikovan odnos...  To je kao ratna zona kad se igra derbi, to je više od života, da tako kažem. Možeš da osvojiš Evroligu, ali ako ne dobiješ derbi...

Komplikovano je, opasno, nije kao u Turskoj, ili Grčkoj gde nije dozvoljeno da navijači suprotstavljenih klubova budu zajeno u hali.

U Srbiji je to dozvoljeno i ja uživam u takvoj atmosferi, to mi daje ekstra motivaciju. Ne znam igrača koji nije motivisan kada igra u takvom ambijentu'',
objašnjava Pero Antić.

Navijače Zvezde, Olimpijakosa i Fenerbahčea je izdvojio kao najbolje, naglasio da su oni u njegovom srcu.

''Potpuno je drugačije nego u NBA'', dodao je on.

Potom je predstavio ''Štark Arenu'' u kojoj će biti održan F4Evrolige, istakao da bi gledaoci koji dolaze iz inostranstvatrebalo da posete i Kalemegdan, a u jednom trenutku je zaigrao isrpsko kolo.

U prilogu je čitava emisija.
-
YouTube: EUROLEAGUEBASKETBALL

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 24.04.2018
21:41

Jel mislio na onu ili ovu zvezdu?

avatar
nemam pojma
Tuesday, 24.04.2018
16:05

Veštački napravljen rivalitet poslednjih pet-šest godina. U košarci to nije kao u fudbalu, gde je postojao do skoro taj veliki naboj i rivalitet. Uništavanjem FKP-a, izazivanjem razdora među navijačima od strane službe, a po nalogu vlasti, nema više ni pravog derbija u fudbalu.

avatar
!?!?!?!?!?
Tuesday, 24.04.2018
08:59

E moj Pero Antiću - ti stavljaš navijače Zvezde ispred navijača PONOSA Srbije.Kad navijaju ti,kako kažeš najbolji navijači od sveg navijanja čuje se samo zviždanje himni evrolige i tu je početak i kraj njihovog navijanja.Evroligu koju ste igrali ove godine pratilo je u proseku 4500 gledalaca a POBEGLI ste iz Arene pošto je na vašim utakmicama izgledala SABLASNO prazna. Ukucal na You tube - KK PARTIZAN,EVROLIGA,NAVIJANJE ,uvali se u fotelju i UŽIVAJ!!!

avatar
Man united
Tuesday, 24.04.2018
17:14

Какво си ти то организовано навијање пратио, а не знаш да нас целу сезону бојкотују навијачи. Долазе само гледаоци практично. А то да су вама Пионир и Арена били пуни стално причај некоме ко не зна. Имали сте много слабије посете, а при том вас навијачи нису бојкотовали... Укуцај слободно Звезда Евролига навијање. Исто можеш да се увалиш у фотељу и да уживаш. Или ћеш да наставиш да лажеш себе како само ви знате да направите атмосферу.

avatar
!?!?!?!?!?
Tuesday, 24.04.2018
19:16

Spremi se da najesen zviždiš himni CIPIRIPI kupa,vašeg matičnog kupa koji ste igrali više od decenije i tiho patili gledajući osvajača kupa šampiona kako ruši EVROPSKE šampione Makabija,Reala,Barsu,onaj PRAVI Panatenaikos a ne ovaj skrpljeni i ostale VELIKANE evropske košarke u koje vi sigurno nespadate.