Pero Antić izabrao, u utorak debi!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.08.2018.
21:14
Izvor: Beta

Doduše, neformalni, ali...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trostruki prvak Evrope Pero Antić će povratak u makedonsku košarku posle 20 godina napraviti sutra u dresu prvoligaša "Gostivara", objavio je danas lokalni portal Sport (sport1.mk).

Prema informacijama tog sportskog sajta, Antić će neformalno debitovati za makedonski tim sutra u Gostivaru na prijateljskom pripremom meču protiv MZT Skoplje.  Jedan od najpoznatijih makedoskih košarkaša trenutno nema angažman, pa trenira s timom iz Gostivara, čiji je akcionar od pre jedne godine.

Za Antića će meć protiv MZT biti prva utakmica za jedan makedonski klub posle skoro dve decenije, kada je kao junior igrao za Rabotnički, krajem prošloog veka. 

Pero Antić je 2001. prešao u grčki AEK, nakon ćega je sledio uspon karijere, tokom koje je tri puta osvojio Evroligu, dva puta s grčkim Olimpijakosom i jednom s turskim Fenerbahčeom, a prvi je Makedonac koji je zaigrao u NBA ligi, u timu Atlanta houksa.

Antić je prethodnu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi kao pozamljen igrač turskog Fenerbahčea, s kojim mu je sada istekao angažman. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.08.2018
21:45

Pa on je Srbin a ne Makedonac

avatar
MALI PLAVI
Tuesday, 28.08.2018
03:39

U pravu si, ako gledamo njegove pretke, ali on se izjašnjava kao Makedonac i ne treba ga svojatati.