Pero Antić fizički spreman: "Da li i koliko igram - odlučuje trener"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 01.03.2018.
19:24
Izvor: Sportske.net

Najveća Zvezda crveno-belih fizički je spreman za naredne utakmice. "Ne smara" se previše medijskim razvlačenjem.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pero Antić se oseća fizički "super", a trener će odlučiti da li će i koliko igrati sutra protiv Unikahe. "Ne smara" se previše oko medijskog razvlačenja.

"Forma je fizički super, već mesec dana treniram sprinteve sa kouč Acom (Aleksandar Jovančević). Za sada je super, tu sam, a da li ću da igram, koliko ću da igram, to će trener da odluči, on je taj koji odlučuje i ko zna šta je najbolje za tim", rekao je Antić novinarima na treningu Zvezde.

Fotografijom sa zajedničke večere ste stavili tačku na sve što se desilo…

"A šta se to desilo?", pita Pero i pre nego što se završilo pitanje.

"Pojedini novinari ubacuju laži i neistine da bi se bolje prodali. To je njihov posao, ja se ne smaram previše tim. Timska hemija ove ekipe uvek je bila na vrhunskom nivou i zato smo otišli na večeru", rekao je Antić.

Sledi vam ključni deo sezone.

"U svaki meč ulazimo da pobedimo, svaki trening radimo dobro i nadam se da ćemo to da prenesemo na utakmicu. Zvezda uvek cilja na sve trofeje. Jedan smo izgubili, sada treba da probamo da osvojimo preostala dva", rekao je trostruki osvajač Evrolige.

O meču sa Unikahom sutra?

"Odličan tim bez obzira ko igra, imaju dobru hemiju. Ali, i mi radimo isto naporno. Dolaze kod nas, probaćemo da zaštitimo domaći teren", kaže Pero Antić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke