Perfektna Srbija spremna za Mundobasket! (TVITOVI)

Autor: Nikola Miloradović
utorak 27.08.2019.
15:38
Izvor: Sportske.net

Odlično odrađene pripreme, vreme je za ono pravo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Košarkaši Srbije slavili su u generalnoj probi pred Mundobasket u Kini, pala je i selekcija Francuske sa plejadom NBA košarkaša u svojim redovima.

Na kraju 61:56 za pulene Aleksandra Đorđevića, koji je odlučio da odmori Bogdanovića, Bjelicu i Lučića.


Teško je bilo sa "Trikolorima", ali su "Orlovi" po ko zna koji put pokazali karakter, stegli su odbranu kada je bilo najpotrebnije, pronalazili rešenja u napadu i pored jake odbrane Francuza i na kraju zasluženo slavili.

Pokazali smo i da bez najboljih pojedinaca možemo protiv najjačih reprezentacija, upisali smo 10 pobeda na pripremama, na isto toliko odigranih mečeva.

Najpre je u revijalnom susretu savladan čačanski Borac, usledio je trijumf protiv Finske, zatim dva protiv Litvanije, na Akropolis kupu smo bili bolji od Turske, Italije i Grčke, dok su na turniru u Šengđangu oružje pred našom reprezentacijom položile selekcije Novog Zelanda, Francuske i ponovo Italije.

Na društvenim mrežama je puno optimizma, večeras je i Miroslav Raduljica podsetio na stare dane, navijači se sa pravom nadaju velikom uspehu u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Prvi smo favorit u Kini, ispred aktuelnog svetskog i olimpijskog šampiona SAD, a na planetarnu smotru putujemo bez poraza na pripremama i jedina smo selekcija kojoj je to pošlo za rukom.


















Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke