Pera Božić video elementarne greške...

Autor: Darko Mitrović
subota 17.10.2015.
21:35
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaši Partizana ni četvrti put ove sezone nisu uspeli da trijumfuju u gostima, a posle najnovijeg poraza u Zagrebu od Cibone trener crno-belih Petar Božić je konstatovao da je domaćin iskoristio greške njegovih igrača.

BETA/BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS
BETA/BETAPHOTO/HINA/Daniel KASAP/DS

Povezane vesti

Partizan je večeras, baš kao i protiv Metalca u Valjevu, imao priliku da meč reši u svoju korist, ali u ključnim trenucima presudile su greške gostiju, što su Zagrepčani iskoristili i u finišu preokrenuli rezultat u svoju korist.

Posle utakmice i poraza crno-belih rezultatom 63-57, trener crno-belih Petar Božić je istakao veliki motiv domaćeg tima, kao i ''elementarne greške'' njegovih igrača.

''Čestitam domaćinima na zasluženoj pobedi. Mi smo znali smo da će ekipa Cibone na svom terenu, posle nekoliko poraza, biti jako motivisana i da će pokušati da agresivnom igrom dobro otvori meč.

Mi iako na to nismo dobro odgovorili, uspeli smo da dobro odigramo jedan period meča i u trećoj četvrtini prevedemo meč u svoju korist.

Ipak, zahvaljujući nekim elementarnim greškama, mi smo im dozvolili da se vrate u utakmicu, što su oni iskoristili i došli do pobede'',
izjavio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Majstor Bob
Saturday, 17.10.2015
21:45

Te elementarne greske si ti napravio pustajuci Vanju da divlja po terenu, u trenutku kad smo preveli i trebali da dobijemo najmanje 10 razlike. Nazalost ti ces se igrati trenera predsednik predsednika a Partizan ce sledece sezone sa Borcem i Fmp-om. Gde nam je izgleda i mesto. Bitno je da sada bolje zivimo! Jos samo da se proda Telekom i ovi zavrse ono sto su zuti zapoceli i sve ce nam biti super. Pozdrav grobarima i redovno popite nesto za smirenje pred tekmu. Ja koristim starog Bendzamina☺