''Pekmen'' - Nema problema sa Danilovićem, šta će se desiti kad sretne Duleta?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.05.2016.
09:42
Izvor: Sportske.net, Sport

Prvi čovek Partizana Nikola Peković od okončanja sezone u NBA ligi potpuno je posvećen obavezama u Humskoj.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Rad na finansijskoj konsolidaciji kluba uveliko traje, ali niko ne zna koliko još dugo. Ove sezone je plasman na peto mesto ABA lige, kao i u finale nacionalnog Kupa ocenjen kao uspeh, ali sledeće će očekivanja već biti znatno veća, pogotovo ako crno-beli budu igrali i u Evrokupu.

Dosta je još posla pred Nikolom Pekovićem, a u prazničnom intervjuu za ''Sport'', on je otkrio i da se po povratku u Beograd sreo i sa svojim prethodnikom na mestu predsednika kluba Predragom Danilovićem.

''Skoro smo se videli baš na stadionu. Bilo je: 'Gde si mlađi brate'. Tako me zove, imamo sjajan odnos još od kada sam igrao za crno-bele a on bio predsednik'', ističe Danilović.

Imao je svojevremeno sjajan odnos i sa Duškom Vujoševićem, ali se taj odnos pokvario letošnjom smenom trofejnog stručnjaka, neposredno posle Pekovićevog izbora na čelo kluba.

''Nisam se čuo sa Duletom, a ako se vidimo, pa javićemo se jedan drugom...'', uverava Peković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sin Dragan
Monday, 02.05.2016
14:09

Dule bi trebao da se skloni sa druge strane ulice od sramote. Pekovic nema cega da se stidi. Drzava pomaze partizan i to je meni ok ali neka bude sve transparentno. Da vidimo koliko je ove godine od drzave dobio partizan para i da vidimo koliko je Zvezda. Da vidimo gde koji klub igra i na osnovu toga da se vrsi raspodela novca. Ne moze se klubu koji igra KLS davati 2 miliona po sezoni i isto toliko klubu koji igra Evroligu. Mora da postoji neki sistem, moraju gospoda iz partizana da zasucu rukave i da rade. Ja sam ubedjen da partizan vec nekoliko godina unazad dobija vise novca od drzave nego Zvezda.

avatar
babaroga
Monday, 02.05.2016
18:52

Jesi li siguran u ovo? Napisao si da Zvezda dobija isto. Ja takve podatke nisam našao.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 02.05.2016
19:22

Tvojom logikom, možemo onda reći da ne može klub koji je igrao Evroligu 13 godina zaredom dobijati isto koliko i klub (u to doba) koji se prvi put takmičio u Evroligi od Boga pitaj kada.

avatar
Petronije
Monday, 02.05.2016
10:17

Ti nemaš razloga da mu se ne javiš, a on ima pola miliona razloga da ti se javi.

avatar
Petronije
Monday, 02.05.2016
12:05

Dulomani, pa zašto minusi? Jedan Crnogorac pokušava da vas izvadi, da stanete na noge, a onaj drugi, u koga se kunete, potura mu klipove i traži pola miliona za jednu titulu KLS u poslednje dve godine svog mandata... i vi ste i dalje za ovog drugog? Bože, ima li te?

avatar
paok
Tuesday, 03.05.2016
22:29

Ne nego smo za Coru velikog sportistu.Dobro je Bodiroga i rekao,ne postoje svedoci da je i fizicko radio a kamoli bio nekakav sportista.O njemu se vise posalo o proneveri para sa Kosova.Ko moze takvim covekom da se ponosi i da bude za njega.Verovatno samo ne obrazovani i huligani.

avatar
thekrcun
Monday, 02.05.2016
14:42

Sta to tebe bode? Prati desavanja u stjepana supanca.