''Pekmen'' ne odustaje, hoće li uspeti?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.10.2015.
12:29
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uporedo sa pripremama za start nove NBA sezone, prvi čovek Partizana Nikola Peković i dalje radi na angažovanju novog plejmejkera.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ekipša Partizana se polako kompletirala, shodno trenutnim finansijskim mogućnostima, a posle Džounsovog transfera, ostalo je još da se sačeka rasplet oko angažovanja još jednog organizatora igre.

Pre nekoliko dana se pojavila mogućnost da Nikola Peković iz SAD u Partizan pošalje svog dosadašnjeg saigrača Lorenca Brauna, ali izuzev najava, ništa se konkretno nije dogodilo po tom pitanju.

Sudeći po najnovijoj Pekovićevoj izjavi na tu temu, izgleda da je teško očekivati da će se ta opcija i realizovati, jer, prosto, Braun ima potpuno drugačije planove i ambicije.

Mada, popularni ''Pekmen'' neće odustati do poslednjeg trenutka.

''Poznajem ga nekoliko godina, odličan je igrač i voleo bih da dođe u Partizan. Braun je moja velika želja, ali zasada nema naznaka i obećanja da će doći. Siguran sam da je njegov osnovni cilj da ostane u NBA'', istakao je Peković, a prenose ''Novosti''.

U tom slučaju, crno-belima ostaje da se okrenu pronalaženju nekog novog rešenja. Podsetimo, prošle sezone se dugo najavljivao dolazak plejmejkera iz inostranstva, da bi tek na proleće stigao Džoš Akojon, koji nije ispunio očekivanja i vrlo brzo se rastao od crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Real Man
Sunday, 25.10.2015
13:35

Ljudi, ne razumem se nesto posebno u kosarku i pozicije igraca, ali ako dovedemo pleja, da li moze Cvetkovic da igra dvojku ili trojku, jer bi stvarno bilo steta da ima malu minutazu... do sada sigurno nas najbolji igrac u sezoni.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
13:54

Trojku ne moze sigurno, a malo teze moze i dvojku. Neka, trebace nam dva pleja.

avatar
Nenad Stanisic
Sunday, 25.10.2015
14:04

Može da igra dvojku, ali je prirodno kec. Ali ne boj se za njega, neće on izgubiti minutažu, već samo može podići kvalitet ako bude još jedna kvalitetna jedinica. Biće rasterećeniji, nekad treneri igraju sa dve jedinice na parketu itd.itd...