Pecarski, sad se pokaži!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
13:11
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Naredna utakmica trebalo bi da bude idealna prilika da ovaj momak dobije nešto veću minutažu.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/MO
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/MO

Povezane vesti

Mladi košarkaš Partizana Marko Pecarski, koji će za osam dana napuniti 19 godina, tokom čitave sezone se nalazi među 12 igrača koji su u najužoj konkurenciji za sastav ekipe Andree Trinkijerija, ali je retko dobijao priliku da zaigra u takmičarskim mečevima.

Ipak, protiv Cibone je proteklog vikenda u Zagrebu odigrao nepunih pet minuta, a naredna utakmica protiv Albe u Berlinu, u poslednjem kolu Top 16 faze Evrokupa, mogla bi da bude prava prilika da mu Trinkijeri ukaže malo veće poverenje, s obzirom da su crno-beli porazom od Ritasa izgubili šanse za plasman u četvrtfinale.

"Bez obzira što utakmica nema takmičarskog značaja, mislim da u nju treba da uđemo kao u svaku drugu, da bismo dobili na samopouzdanju i da bi popravili skor u Evrokupu i spremno dočekali nastavak takmičenja u ABA ligi. Idemo sa željom da takmičenje završimo pobedom", istakao je Pecarski pred polazak u Berlin.

Utakmica između Albe i Partizana igra se u utorak, s početkom u 20 časova i 45 minuta.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Magija to smo mi
Monday, 04.02.2019
17:18

KK Partizan je od uvek bio sinonim razvoja mladih igraca, ovo sto se sad radi ne lici ni nasta. Mi se zanosimo nekim trenutnim pobedama i zanosimo se dovodjenjem nekih kvazi pojacanja iz inostranstva a u stvari nas nema nigde.