Pazarci se zasitili Partizana, hteli u grupu sa Zvezdom

Autor: Beta Beta
sreda 20.03.2019.
18:14
Izvor: Beta

Plasirali su se košarkaši Novog Pazara u Super ligu Srbije, ali u klubu nisu zadovoljni činjenicom da su završili u grupi sa Partizanom.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Novog Pazara igraće u B grupi Superlige sa Partizanom, Megom, Dinamikom, Tamišom i Slobodom, a sportski direktor drugoplasiranog tima Košarkaške lige Srbije (KLS) Džemil Imamović rekao je da je za rivala želeo Crvenu zvezdu.

"Teška grupa, ali borićemo se. Krajem 2017. ugostili smo Partizan u prijateljskoj utakmici, a nedavno smo odmerili snage i u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća. Zbog toga, a i zbog naših sjajnih navijača, želeo sam da smo u grupi sa Crvenom zvezdom", rekao je Imamović.

Pazarci, koji su pre dve godine igrali u trećem rangu takmičenja, osvojili su drugo mesto u KLS i naredne sezone biće učesnici regionalne ABA 2 lige.

"Zovu ljudi sa svih strana, čestitaju. Naši uspesi dobili su pozitivan odjek u košarkaškoj Srbiji. Svi ističu da je nešto slično napravio samo BFC iz Beočina još devedesetih godina prošlog veka", naveo je Imamović.

On je dodao i da je klub raskinuo saradnju sa bekom iz SAD Aleksom Marzetom.

Košarkaška Superliga po dvokružnom sistemu startuje 24. aprila, a po dva najbolja tima iz dve grupe plasiraće se u polufinale plej-ofa.

U A grupi Superlige su Crvena zvezda, FMP, Borac, OKK Beograd, Zlatibor i Dunav.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 21.03.2019
14:05

Nije sportski to što su se pre početka lige već odrekli učešća u polufinalu...barem sudeći po ovoj izjavi čelnika kluba.

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 20.03.2019
19:52

Ima nesto u tome kad ti dodje Zvezda, iako partizan kosarkaski gledano ima bolju istoriju, al za prosecnog balkanca Zvezda je uvek krem de la krem.

avatar
DUPLA KRUNA DUPLA R.
Thursday, 21.03.2019
13:05

Prvo kosarkaska zvezda ne postoji, drugo ovo je tacno da Partizan ima vecu i bolju istoriju ali on je takodje i godinama najgledaniji na balkanu odnosno u aba, sto znaci da taj mutitrani krem bas balkanci i ne vole. Kad kazes kosarka u Srbiji miaslis na Partizan i cao, nema tu mnogo sta da se prica. To je sto bi ovde naraod za njega rekao institucija bato!