Pazarci nisu bez motiva, žele pobedu u Beogradu

Autor: Beta Beta
sreda 29.05.2019.
22:16
Izvor: Beta

Neće sutrašnji meč u SC "Master" imati rezultatski značaj, ali košarkaši Novog Pazara žele trijumfalnu završnicu sezone.

BETA/DINAMIK/MO
BETA/DINAMIK/MO

Povezane vesti

Košarkaš Novog Pazara Nemanja Krstić rekao je danas da utakmica protiv Dinamika u Beogradu ne odlučuje mnogo, ali da priželjkuje da njegova ekipa ostavi dobar utisak u poslednjem kolu Super lige.

"Očekujem borbu jer se između dva kluba razvilo rivalstvo. Pobedili smo ih na kraju Košarkaške lige Srbije i izborili ABA 2, bilo bi lepo da to ponovimo. Na startu Super lige imali su veliki motiv da nas dobiju u našoj dvorani i uspeli su. Verujem da ćemo se revanširati", rekao je Krstić.

Uoči 10. kola, oba tima imaju po četiri pobede i pet poraza, pa zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli Grupe B Super lige.U plej-of će prvoplasirani Partizan i Mega, koji će se boriti za titulu sa dve najbolje ekipe iz Grupe A, a to su Crvena zvezda mt:s i FMP.

"Mislim da bi bilo mnogo bolje da Super liga ima veći značaj i da donosi nešto konkretno, svi bili mnogo motivisaniji. Ovako su obezvredili takmičenje", ocenio je Krstić.

"ABA ligaši su pokazali da su jači i organizovaniji, jedino smo mi slavili protiv tima iz regionalne lige. U plej-ofu, prednost dajem Crvenoj zvezdi", dodao je on.

Utakmica između Dinamika i Novog Pazara na programu je sutra od 19.00 u Sportskom centru "Master".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke