Pavlović: "Umesto da pomognem zbunjivao sam saigrače"

Autor: Beta Beta
sreda 03.12.2014.
22:04
Izvor: Beta

Povratnik u redove Partizana Saša Pavlović bio je samokritičan nakon večerašnjeg poraza od Hapoela. Nakon duela sa Izraelcima Pavlović je kazao da je više zbunjivao saigrače nego što im je pomagao.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da je njegova ekipa odigrala sramno u večerašnjem porazu od Hapoela u Evrokupu.

"Sramno izdanje, trebalo je da pokažemo mnogo veću borbu. Ovakvim izdanjem nismo mogli ni da im pariramo. Mislim da smo kao ekipa bili usmereni u potpuno pogrešnom pravcu, što je rezultiralo ovako lošom utakmicom", rekao je Pavlović.

Partizan je izgubio od Hapoela sa 83:64, čime je došao do sedmog poraza u Grupi E i ostao bez šanse za plasman u narednu fazu Evrokupa.

"Pred nama je mnogo teška sezona. Tek sada počinje ono što nam je i cilj, da uđemo među četiri u Jadranskoj ligi, a posle toga i da osvojimo domaćee prvenstvo", kazao je Pavlović.

On je odigrao prvu utakmicu od prošle sezone.

"Dobro se osećam, ali treba još vremena da se uklopim u ekipu. Uneo sam više zbunjenosti kod saigrača nego što sam pomogao. Ali, biće to bolje. Moramo da nastavimo da se borimo i radimo najbolje što možemo da bismo ostvarili ciljeve", rekao je Pavlović.

Kapiten ekipe Dragan Milosavljević rekao je da ispadanje iz Evrokupa može da bude i dobro za njegovu ekipu.

"Velika razlika na kraju možda i nije realna. Nervozno smo počeli, ja pre svih, nekim ishitrenim šutevima i izgubljenim loptama, pa samim tim nisam ni tim uveo kako treba u utakmicu. Ispali smo iz Evrokupa, ko zna, možda to bude i dobro. Ostaje nam velika borba u Jadranskoj ligi", rekao je on.

Milosavljević je protiv Hapoela nastupio za Partizan posle skoro 11 meseci zbog povrede kolena.

"Fizički sam se dobro osećao, što mi je najbitnije, ali iz te želje sam loše počeo utakmicu. Spreman sam i verujem da ću dizati formu iz utakmice u utakmicu", kazao je Milosavljević.

Najefikasniji u ekipi Partizana protiv Hapoela Milan Mačvan rekao je da je njegov tim odigrao pod euforijom zbog Milosavljevićevog i Pavlovićevog povratka.

"Odigrali smo pod euforijom i pritiskom, zato što su se Pavlović i Milosavljević vratili. Prvo poluvreme je još i ličilo na nešto, ali smo im u drugom nekim našim glupostima dozvolili da se odlepe", rekao je Mačvan.

On je dodao da je najbitnije da ekipa sve snage usmeri na regionalno takmičenje.

"Završena je priča što se tiče Evrokupa, ali nama je važna Jadranska liga, bitno je da sve snage usmerimo ka tome da zauzmemo što bolju poziciju pred plej-of", istakao je Mačvan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.12.2014
23:10

Ako nista bar si iskren i to se ceni ... nadam se da ce tvoja pomoc biti dovoljna za ABA ligu jer realno cipiripi kup nije nije ni zeleo, znamo kome je on namenjen, osim ako tom istom lipa njihova dodeli mesto jer ko ce kome ako ne svoj svome, jos im dodeli i sponzora.

ABA moramo da osvojimo kako znamo i umemo, bice tesko ali jednostavno moramo.

avatar
Delija
Thursday, 04.12.2014
03:15

Čime? Kako?Pa ova dvojica su vas večeras još i oslabili u odnosu na prethodne utakmice, kada ste podizali formu!!! Sa njima, dok se uigraju - brdo smejurije i poraza!!! I posle ovoga, vi sebe, za ovu sezonu, smatrate respektabilnim timom? Smešno!!!