Paunić odbio ponudu iz Španije, vraća se kući?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.11.2019.
17:53
Izvor: Sportske.net

I dalje traži klub.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Bio je na pragu povratka u redove Fuenlabrade, ali se na kraju nije dogovorio sa čelnicima kluba.

Povremeni reprezentativac Srbije Ivan Paunić neće nositi dres Fuenlabrade u ACB ligi, jer je odbio izmenjenu ponudu španskog kluba.

On se početkom meseca vratio u pomenuti španski klub, trenirao je sa ekipom kako bi pokazao da je spreman da pomogne, kako njegov agent ističe, prošao je sve testove i bio spreman da igra, ali se uprava predomislila i promenila ponudu, što je razočaralo srpskog košarkaša, koji sada nastavlja potragu za novim klubom.

"Ivan je odlučio da napusti Fuenlabradu jer je klub predložio promene finansijskog aspekta ugovora oko kojeg smo se dogovorili. Klub je imao 10 dana da proceni njegovo fizičko stanje. Ivan je prošao sve testove, trenirao je i bio spreman da zaigra. Ali nismo mogli da prihvatimo predložene promene. Ivan će se vratiti u Srbiju i potražiće nove ponude", izjavio je njegov agent Obrad Fimić za "Sportando".

Paunić je dres Fuenlabrade nosio u periodu od 2015. do 2017. godine, pružio je u predgrađu Madrida neke od najboljih partija u karijeri.

Nakon toga je dve sezone proveo u Tofašu, drugu je obeležila teška povreda kolena, koja se iskomplikovala i dovela u pitanje čak i karijeru iskusnog košarkaša.

Na svu sreću, reprezentativac Srbije se oporavio i minulu sezonu okončao u Iranu, da bi se za tekuću najpre pripremao sa ekipom Virtusa iz Bolonje.

Da li je vreme za povratak u srpsku košarku?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mutherfunker
Friday, 15.11.2019
21:30

Da, nece u Spaniju zato sto ga ne placaju dovoljno, al ce zato u Srbiju.
Nema logike, ali bi bilo lepo da umesto najavljivanog stranca dodje u Partizan - Iskusan, srpski bek koji moze da igra i krilo, odlican defanzivac, sut dobar + Grobar...