Partizanu stigla još jedna poruka podrške iz Zvezde

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.05.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Tema, ponovo, Evroliga.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Još uvek traje neizvesnost oko toga da li će Partizan tokom leta dobiti specijalnu pozivnicu za ulazak u Evroligu. Čeka se kraj sezone u ligama širom Evrope, a spekuliše se da crno-beli najviše zavise od Albe i njenog učinka u Bundesligi.

U Crvenoj zvezdi tih briga nemaju, osvajanjem titule u ABA ligi posle jednogodišnje pauze su ponovo izborili mesto u evropskoj eliti, ali od tada u više navrata iz njihovih redova stižu poruke podrške Partizanu u pokušaju da se domogne Evrolige.

Odmah posle finala protiv Budućnosti u ABA ligi, na tu temu se oglasio prvi čovek Zvezde Nebojša Čović, a slično razmišlja i Filip Čović, Zvezdin plejmejker koji blista na terenu ovog proleća.

U izjavi za ''Žurnal'', on je izneo stav da Srbija zaslužuje dva mesta u Evroligi.

''Po kvalitetu i po onome što Srbija ima kao zemlja košarke, naravno da zaslužuje. Ali da li će tako biti ili koliko je to realno, to ne znam i to nije pitanje za mene'', istakao je Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaBuki
Thursday, 16.05.2019
22:07

Podrska za partizan! Jak partizan jaka zvezda!

avatar
nemam pojma
Monday, 13.05.2019
14:56

Ne veruj Danajcima ni kad ti darove nose! Uvek protiv čovićevih klubova, posebno zabraniti učešće dva tima u istom rangu takmičenja!

avatar
Miloš Šajn
Monday, 13.05.2019
12:35

Ma kakav partizan u Evroligi, ne zasluzuju ni po cemu....Cetvrtoplasirani tim da dobije pozivnicu,smesno...

avatar
svojnasvome
Monday, 13.05.2019
22:44

Moras da znas kao sto nemas blage da jenl jedan tvoj klub te, ako se ne varam, 2012, jedva izborio opstanak, da bi sedmoplasirani FMP, vas drugi klub koji tada menja Ime, dobio pozivnicu u evrokup...dakle kao sedmi vas drugi tim (a tih cetiri nepune godine vas prvi I jedini klub tada)....drugo Partizan je u igriza EL na osnovu pre svega velicine svoga imena....kad budes imao vremena Javi se da ti nabrojim sve ono sto nemate I nikad necete imati, a sto nas cini onim sta jesmo I zbog cega smo u opticaju za EL bez obzira na druge bogate klubove......

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 14.05.2019
12:42

Ako uplate Evroligi 5 miliona evra, a oni to mogu, onda lako mogu da se nadju u Evroligi.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 13.05.2019
12:17

Iskreno, voleo bih da Partizan dobije pozivnicu. Mislim da bi jedni drugima dosta pomogli s tim kakav vruc teren imamo I koliko tu profitiramo. Da oseti Evroliga 2 kruga pakla!

avatar
bagra
Monday, 13.05.2019
11:12

I treba da imamo 2 predtaavnika, ali (ne)zalaganjem u trecoj utakmici polufinala bas nismo zasluzili pozivnicu, nego da cutimo i da se trenira preko leta individualno lepo pa sledece godine sta bude.