Partizanova pobeda nad Zvezdom izazvala pažnju i u Crnoj Gori, sve zbog ovog momka!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2020.
11:11
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Hoće li i večeras zablistati?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ovog vikenda aktuelan je kvalifikacioni ''ANGT'' juniorski turnir Evrolige koji se održava u Železniku, a večeras od 20 časova će se za plasman na završni turnir boriti Partizan i Pariz.

Crno-beli su u finale kvalifikacionog turnira stigli posle sinoćnjeg spektakularnog preokreta protiv Crvene zvezde, kada su nadoknadili 18 poena zaostatka tokom drugog poluvremena, ili još upečatljivije, istopili su 11 poena ''minusa'' na minut i po pre kraja i stigli do pobede od 78:77.

Jedan od aktera ovog Partizanovog trijumfa bio je i talentovani crnogorski košarkaš Đorđije Jovanović, čija se partija posebno ističe u tekstu podgoričkih ''Vijesti''.

''Đorđije Jovanović, kapiten kadetske reprezentacije Crne Gore, ubacio je 13 poena i sa indeksom korisnosti 21 bio među najzaslužnijima za veliku pobedu crno-belih'', prenose ''Vijesti'', uz podsećanje:

''Jovanović, koji ima 16 godina, u avgustu je prešao u Partizan iz Danilovgrada, prošao je kompletne pripreme sa seniorskim timom, bio je i na dva inostrana turnira tima Andree Trinkijerija''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke