Partizanova agonija nastavljena u Laktašima!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 31.10.2020.
22:08
Izvor: Sportske.net

Nije bilo dobro ni ovoga puta, Partizan poražen u Laktašima.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Poraz Partizana u Laktašima nakon produžetka, bilo je 90:84.

Mnogi su se zaleteli da kažu da je Partizanu prijala šok terapija kada je poveo sa 7:0 na gostovanju u Laktašima, ali se sve veoma brzo preokrenulo.

Domaći su napravili seriju od 14:2, poveli sa pet poena prednosti  i predvodio ih je Klemons koji je sipao trojke na startu ove utakmice. Sve se desilo nakon što je u drugom minutu trener Bajić dobio isključenje, odnosno dve tehničke.

Atićevom trojkom domaći su stigli i do velike prednosti na kraju prve deonice, imali su 26:18, ali je Gordić trojkom smanjio rezultat.

Klemons je trojkom otvorio drugu deonicu, a onda je bilo i maksimalnih +10 u korist Igokee. Ipak, proradio je Pejdž, pogodio dve trojke, a onda je proradio i Zagorac sa nekoliko vezanih poena, ali i nekoliko dobrih odbrana.

Partizan je poveo pred kraj poluvremena poenima Zagorca, potom i Dangubića, ali je došlo do novog preokreta nakon poena sa linije za slobodna bacanja Stefana Pota.

Trojkom Gordića je počela poslednja deonica, pogodio je jednu i Novica Veličković, koji je potom imao i svoj prepoznatljiv dribling i koš za dva za prednost crno-belih od 51:53.

Ipak, Igokea završava serijom 6:0 četvrtinu za 59:55.

baner 13

Domaći su držali prednost preko Klemonsa i Karmajkla, a crno-beli su proigrali nakon što je Gordić zaigrao bolje i odlučnije, kao i Rašon Tomas.

Upravo je poenima Gordića Partizan stigao do prednosti od 68:69, ali je domaći tim napravio novu seriju od 6:0, Karmajkl je bio nezaustavljiv za Veličkovića.

Na 20 sekundi do kraja Gordić je pogodio dvojku uz dodatno bacanje, ali je promašio sa penala i Igokea je imala poen prednosti. Imala je i plus od tri poena nakon poena Atića, crno-belima je ostalo 18 sekundi. Mekintajer i Veličković su odigrali pik-en-pop, Novica je pogodio za tri i izjednačio rezultat, a domaćima je ostalo 9 sekundi za pobedu.

Niti jedni, niti drugi nisu uspeli da pogode do kraja, pa smo gledali produžetak.

Interesantno i u nastavku, Voler je pogodio trojku za 83:82, potom još jednu, a imali su domaći i plus 6 na minut i 20 do kraja. Nakon promašaja Mekintajera bilo je jasno da crno-beli ne mogu daleko u produžetku.

Karmajkl je imao 27 poena, Voler 17, a Klemens je stao na 14. Gordić sjajan sa 19, Zagorac je imao 17, Miler-Mekintajer je stao na 9, a Pejdž i Veličković na 8.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Sunday, 01.11.2020
09:56

Pali se mašina

avatar
Kori Volden
Saturday, 31.10.2020
23:40

Hhahaha, sve, sve, ali onaj nesretnik koji se sapleo u poslednjem napadu sam o svoju nogu i siri ruke posle :D hahahaha

avatar
Kori Volden
Saturday, 31.10.2020
23:38

Pa ovi ni sami sebe ne mogu da pobede :D

avatar
Kori Volden
Saturday, 31.10.2020
23:38

Alooo, vracaj Scepakadabru, nije u njemu bio problem, kakav je ovo separatizam ?

avatar
Petar Petar
Saturday, 31.10.2020
23:37

Ako nekom nije jasno da ova ekipa ako ne dobije pojacanje od bar tri igraca (bez obzira na trenera) i ako nije jasno da nas na svakoj utakmici UBIJAJU protivnicki igraci na 4 i 5, bez obzira protiv koga smo igrali, onda nema svrhe kome3ntarisati. Ali bukvalno na svakoj utakmici centri i krilni centri protivnika su na 20+ poena. Jedino nije protiv FMP-a jer je onaj njihov Djordjevic malo igrao zbog povrede. Ako samo menjaju trenera, nista bolje mi necemo izgledati nego sad. Ako se vec nema para za to, onda uprava treba da snosi posledice jer ocigledno da u ovakvom sastavu vise ne ide. Mi smo osim protiv Huventuda, FMP-a i Venecije (mada i tu tek u drugom poluvremenu) protiv svake ekipe u konstantnom zaostatku u toku cele utakmice. Ili dovodite neke igrace, ili uopste nemojte trenera da menjate, neka vodi i ovaj Lazic do kraja nece biti mnogo gore - ne trosite se bezveze...