Partizanov predsednik reagovao posle poraza u Železniku, kome je ovo poslednja opomena?

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2018.
22:43
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zabrinutost u Partizanu posle jučerašnje slabe partije, poraza od FMP-a i gubitka prvog mesta u Grupi B Superlige. Reagovalo i najuže rukovodstvo.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Uporedo sa problemima u igri koje ima Crvena zvezda, zbog čega je i smenjen trener Dušan Alimpijević, ni u Partizanu nije više sve prema očekivanjima.

Jučerašnji poraz od FMP-a u Železniku (87-82) mogao bi skupo da ih košta, jer sada crno-beli ne zavise samo od sebe, već moraju da čekaju eventualni kiks ''Pantera'' kako bi se vratili na prvo mesto, značajno uoči plej-ofa.

Na konferenciji za medije, trener Partizana Nenad Čanak je posle utakmice posebno istakao veliku razliku u broju skokova u korist FMP-a, kao najbolju ilustraciju igre njegovog tima, tačnije odnosa prema igri koju su imali njegovi košarkaši.

Imajući u vidu i kritike koje je Čanak iznosio i u prethodnim mečevima, jasno je da u ekipi crno-belih ne štima sve kako je šef struke zamislio.

Ali, kako večeras prenosi ''Blicsport'', posle poraza u Železniku reagovala je i uprava Partizana na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem.

Pomenuti izvor navodi da je u utorak uveče održan sastanak sa stručnim štabom i igračima, koji su potom imali TV analizu utakmice protiv FMP-a.

Pre svega, cilj reakcije uprave bio je da se ekipa što pre trgne i vrati u formu pred najvažnije utakmice u Superligi Srbije. Kazni nije bilo, ali ako se neke loše stvari budu opet ponovile, ne treba da iznenadi i ako sa pojedincima dođe i do prevremenog raskida saradnje. Titula je postavljena kao cilj do kraja sezone, a do nje se može samo uz mnogo veću želju i borbenost na terenu.

Narednu utakmicu Partizan igra 10. maja u 18 časova protiv Dinamika u hali ''Aleksandar Nikolić''. Videćemo kako će ekipa reagovati posle ove opomene.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Debeljko sa Čukarice
Thursday, 10.05.2018
21:05

Ovi ne mogu ni protif Zvezdinog B tima bez jakih vetrova.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 10.05.2018
16:03

Veliko BRAVO FMP.

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 09.05.2018
12:46

Kakvo vracenje u formu? Nije da smo igrali atomsku kosarku do prekljuce.