Partizanov novi početak - Kako protiv ''Struje''?

Autor: Beta Beta
petak 15.12.2017.
12:24
Izvor: Beta

Crno-beli naglašavaju da im je pobeda u sutrašnjem meču neophodna. I gosti su nedavno promenili trenera, došao je Željko Lukajić ''Struja'', pa će i oni imati ogroman motiv u Beogradu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Novi trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas da se nada da će ekipa dobiti podršku navijača protiv MZT-a bez obzira na rezultat.

"Očekujem da damo maksimum energije u ovom momentu i iskreno se nadam podršci navijača. Nadam se da će prepoznati momenat u kom se ekipa nalazi i da će nam davati vetar u ledja svih 40 minuta, bez obzira na rezultat u datom trenutku", rekao je Čakak za klupski sajt.

Čanak će protiv MZT-a debitovati na klupi Partizana.

"MZT po kvalitetu igrača ne zaslužuje mesto gde se trenutno nalazi na tabeli. Izuzetno poštujem trenera Lukajića koji je imao veliki uticaj na moju igračku karijeru.

On je tip trenera ratnika koji se neće predavati i sigurno će dodatno motivisati ekipu porotiv Partizana.

MZT ima dobro izbalansirani tim spolja i iznutra, pogotovu na unutrašnjim pozicijama gde imaju 4 igrača koji su kompatibilni i predstavljaju veliku opasnost u svakom momentu"
, kazao je Čanak.

Kapiten Novica Velilčković rekao je da ekipa Partizana mora da pruži maksimum.

"Moramo da u utakmicu uđemo maksimalno i da ta energija ne pada ni u jednom trenutku, bez obzira na rezultat. Svaki igrač koji se u datom momentu nađe na parketu, mora da pruži sve od sebe, da se bori i izbori za pobedu koja bi nam mnogo značila"
, rekao je Veličković.

Utakmica 13. kola ABA lige izmedju Partizana i MZT-a igraće se u subotu od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 16.12.2017
02:00

Jedna stvar mi nikada nece biti jasna,treniras kao klinac,propustis gomilu stvari koje tvoji vrsnjaci rade,ides na treninge po zimi,kisi na plus 50 i bog te pogleda,zaigras u ABA ligi sto samo po sebi vec pretstavlja uspeh i sem da gines svaku utakmicu ti igras ko pred streljanje.