Partizanov mozaik skoro pa kompletan - Evo šta nedostaje!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.08.2018.
09:31
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Navijači mogu da očekuju još pojačanja, evo koja pozicija je prioritet.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan NIS angažovao je petoricu novih igrača ovoga leta i završio saradnju sa nekoliko momaka koji su bili deo tima u prethodnim sezonama.

Na taj način odrađen je veći deo posla na putu ka formiranju šampionskog tima, što je i cilj klupskog rukovodstva na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem.

"Kada vodite i volite Partizan, uvek se trudite da napravite šampionski tim, koji će beležiti najbolje rezultate. Nama su ambicije uvek velike, pa tako će biti i naredne godine. Želimo da napravimo ozbiljan napredak u odnosu na prošlu sezonu", rekao je prvi čovek KK Partizan NIS za "Informer".

Ugovore sa Partizanom potpisali su Rade Zagorac, Aleksej Nikolić, Markus Pejdž, Džok Lendejl i Amar Gegić.

"Doveli smo dobre igrače koji ne koštaju previše, a bili su nam dostupni. Potpisali smo ugovore koji su povoljni za klub i koji nam garantuju da ćemo dobiti dobra obeštećenja. Veća nego što je bilo ranije u Partizanu. Zato očekujem da posle velikog rada i ulaganja poslednjih meseci dođu i rezultati", objašnjava Mijailović.

Kako sada stoje stvari, Partizan je priveo kraju posao oko formiranja tima za nastupajuću sezonu.

"Nedostaje nam igrač na poziciji četiri, a videćemo da li nam je još neko potreban. Pri kraju smo što se tiče sastavljanja tima. Možda dovedemo još jednog ili dvojicu igrača i to je to. Međutim, ne želim da pričam o onima koji nisu još potpisali. Kada se dogovorimo, sve će se znati", ističe Mijailović.

Veliki posao Partizan bi uskoro mogao da završi ukoliko se nađe zajednički jezik sa dosadašnjim kapitenom Novicom Veličkovićem.

"Trenutno smo u pregovorima sa menadžerom Novice Veličkovića i nadam se da će oni biti uspešno završeni. Moramo da vidimo šta on želi, pa da se dogovorimo ako je moguće", zaključio je prvi čovek crno-belih.

Podsećamo, Humsku su ovoga leta napustili Marko Čakarević, Obrad Tomić, Kvami Von, Đoko Šalić, Mihajlo Andrić (Getingen) i Najdžel Vilijams-Gos (Olimpijakos).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Thursday, 02.08.2018
13:31

Nedostaju Todorović i Penava. Naravno, i da se sa Novicom dogovore. Nole je jako važan za ovaj mlad roster. Jedini je koji može biti pravi kapiten. Vanja zamenik.

avatar
Partibrejker
Thursday, 02.08.2018
12:21

Samo neka se bore,i bez obzira na rezultat imace podršku sa tribina.Niko realan od ove decurlije ne ocekuje trofeje.Posle dugo vremena opet je ona pozitivna atmosfera.Oni koji idu redovno u Pionir znaju o cemu pisem.
P.S. Na četvorci imamo dva igrača.Pecarski i Tanaskovic.Onaj Penava nije ništa polji o Tanaskovića.Ja bih pre doveo još jednu peticu,Gagic ume brzo da pravi penale,pa ce onda opet Novica morati da se troši na pet.

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 02.08.2018
11:02

Kakav je ovo kriminial...

avatar
Pipo Inzagi
Thursday, 02.08.2018
10:52

Presušiće i sns(državna) kasa jednom...

avatar
Silent
Thursday, 02.08.2018
10:49

Dobri su oni za 6-7 mesto u Aba ligi slabe su igrace doveli protiv Buducnosti,Zvezde,Cedevite,Mornara i Olimpije realno nemaju sta traziti

avatar
Partibrejker
Thursday, 02.08.2018
16:45

Kolko para toliko muzike.Istina je da je ovaj igrački kadar nepoznanica i za kossrkaske strucnjake.Možda se budu borili i za opstanak,a možda i iznenade.Od igrača koje dovode Zvezda,Cedevita i Buducnost se sa pravom ocekuje visoki rezultat,zato toliko i kostaju.A opet ni to nije garancija uspeha(najbolji primer je prosla sezona i Zvezda sa najvecim budžetom i zvučnim i skupim igračima a bez ostvarenog planiranog rezultata).Ono što mi od svojih igraca ocekujemo je da niko iz Pionira bodove ne odnese bez borbe,a toga je u predhodnim sezonama bilo.

avatar
Simkelaaa
Thursday, 02.08.2018
10:48

Od svih igraca koji su otisli,jedino se za Vilijams Gosa moze smatrati da je gubitak.

avatar
bagra
Thursday, 02.08.2018
10:27

Poslednja recenica iz teksta mi je najdraza, klub su napustili Andric, Cakarevic, Salic... Milina