Partizane, vreme je za buđenje! (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.10.2018.
11:52
Izvor: Sportske.net

Tri vezana poraza na strani upalila su alarm u Humskoj. Angažovana su dva nova igrača, a još večeras crno-beli imaju šansu za povratak na pobednički kolosek.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prva rezultatska kriza koja je zahvatila KK Partizan NIS u novoj sezoni usledila je u momentu kada je ekipa tri meča za redom odigrala na gostovanju.

Dva poraza u ABA ligi i očekivani poraz od favorizovane Valensije u Evrokupu "upalili su alarm", pa su juče stigle vesti o angažovanju dvojice novih igrača koji će pojačati konkurenciju u timu Nenada Čanka.

Na dolazak i ozvaničenje transfera Entonija Brauna moraće da se sačeka još nekoliko dana, a Stefan Janković se već stavio na raspolaganje treneru i biće u kombinaciji za tim još večeras.

Crno-beli u okviru 4. kola Evrokupa dočekuju francuski Asvel koji posle tri meča ima skor 2-1, dok u francuskom šampionatu ne zna za poraz (6-0).

Tim koji sa klupe predvodi selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović predstavlja projekat u nastajanju iza kojeg stoji legendarni francuski košarkaš Toni Parker.

Asvel u tekućoj sezoni kroz Evrokup priprema teren za učešće u Evroligi u kojoj će sigurno zaigrati sledeće sezone, imajući u vidu da je Parker kod Bertomeua "izboksovao" vajldkard za svoj klub.

Sa petoricom igrača koji imaju 30 i više godina i samo trojicom koji su mlađi od dvadeset, Asvel se može okarakteristai kao ekipa koja je sklapana potpuno drugačije u odnosu na Partizan koji se odlučio za talenat i mladost.

Francuski tim je nakon ubedljivog poraza od Valensije u prvom kolu vezao dve pobede na svom terenu protiv Trenta i Turk Telekoma, pa će biti zanimljivo videti kako će se Mitrovićev tim izgledati na gostovanju Partzanu.

Crno-beli i ovoga puta računaju na podršku navijača koja bi, kao i u duelu sa Zenitom, mogla da ima ključan značaj za ekipu Nenada Čanka.

Utakmica 4. kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Asvela igra se od 19 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu televizije Sportklub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Tuesday, 23.10.2018
13:46

Red bi bio, Vanji ocitati lekciju i bez divljanja.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 23.10.2018
12:02

Igramo protiv ekipe koja nema neki motiv u EK, vec se sprema za EL sledece godine i pravi selekciju, tj. rez igraca da vide koji momci mogu sledece godine da odgovore zahtevima EL, a koji ne.

avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 24.10.2018
15:01

Dobro je da nisu imali neki motiv,inače....