Partizane, sad se pokaži! Ovo je raspored u Top 16!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.12.2020.
08:21
Izvor: Sportske.net

Sinoć su kompletirane sve grupe, sada znamo i raspored utakmica.

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/ALESSANDRO SCARPA/MO
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/ALESSANDRO SCARPA/MO

Povezane vesti

Početak nove, 2021. godine označiće i Partizanov start u Top 16 fazi Evrokupa. Crno-beli su u prvoj fazi takmičenja osvojio četvrto mesto u svojoj grupi i na taj način se plasirao u novoformiranu Grupu F.

Već prošle nedelje je postalo poznato da će Partizanovi rivali u narednoj fazi takmičenja biti francuski Metropolitans 92 Levaloa, ruska Lokomotiva Kubanj i italijanski Trento, a sada znamo i raspored i termine utakmica u Top 16 fazi.

Sve počinje 13. januara, kada će Partizan dočekati ekipu Trenta. Potom slede dva vezana gostovanja, 19. januara protiv Metropolitansa, pa 27. januara protiv Lokomotive Kubanj.

U četvrtom kolu, 2. februara, na redu je novi duel sa Lokomotivom, ali u Beogradu, posle čega sledi jednomesečna pauza, a onda susret sa Trentom u Italiji 3. marta, pa duel sa Metropolitansom u Beogradu 10. marta.

Naramo se da će tada crno-beli zauzeti jedno od prva dva mesta u grupi i kao i prošle sezone izboriti plasman u četvrtfinale, gde će prvoplasirani iz Grupe F igrati sa drugoplasiranim iz Grupe H i obrnuto - pobednik Grupe H igraće sa drugoplasiranim iz Grupe F.

U Grupi H igraće: Gran Kanarija, Uniks, Mornar, Andora, a kako izgleda sastav svih grupa u Top 16 fazi podsetite se OVDE.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke