Partizane, hoćeš li ispuniti želju Željku Obradoviću?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.07.2019.
13:00
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I Željku i ''armiji'' svojih navijača...

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Partizan će još jednu sezonu na evropskoj sceni provesti u Evrokupu, a ABA ligu će u Evroligi posle jednogodišnje pauze ponovo predstavljati Crvena zvezda.

Željka Obradovića i Fenerbahče ćemo ponovo gledati u Beogradu, u duelima sa crveno-belima, a u razgovoru koji prenose ''Večernje novosti'', najtrofejniji evropski stručnjak je izrazio zadovoljstvo zbog toga, ali i žal što u evropskoj eliti uz Zvezdu nema i Partizana

''Obožavam da dođem u Beograd, jer znam da je to moj grad, moja zemlja. Nikada mi nije bilo lako da igram protiv srpskih klubova.

Volim što se Zvezda zasluženo vratila u Evroligu. Voleo bih da je tu i Partizan. Daj bože da imamo dva tima sa ovih prostora u Evroligi. Želim im sve najbolje, da doguraju tamo gde žele da budu na kraju sezone'', istakao je Obradović.

Partizan ovog leta radi na jačanju ekipe, ambicije u narednoj biće najviše u ABA ligi, a možda se i u Evrokupu napravi neko prijatno iznenađenje, pa se narednog proleća eventualno i pomenuta Obradovićeva želja ispuni.

Kada je Fenerbahče u pitanju, u toku je rekonstrukcija ekipe, nekoliko igrača je otišlo, pojačanja stižu, među njima i Leo Vesterman, koji će ponovo igrati zajedno sa zemljakom i nekadašnjim saigračem iz Partizana, Žoom Lovernjom.

''Uz Gudurića i Melija, koji će igrati u NBA, otišli su Grin i Hersek. Doveli smo Vestermana, Vilijamsa, Berkaja i De Koloa. Specifičnost svakog od igrača iziskuje da se neke stvari u igri promene. Lovernj i Vesterman su igrali zajedno u Partizanu, pa možda Leov period uklapanja bude kraći. Ali, treba vremena...'', objašnjava Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 28.07.2019
21:54

Samo sam ponovio komentar i to nije u skladu?

avatar
BlueBoy84
Sunday, 28.07.2019
20:45
avatar
Old_school
Sunday, 28.07.2019
17:55

Voli Zoc Zvezdu, zna ko pravi igrace!

avatar
svojnasvome
Sunday, 28.07.2019
17:25

Zoc znam da zbog pozicije moras da glumatas prvo srbina a posle partizanovca. Ali makar ih ne pominji, kad sve znas kako su tu gde su, jer oni neka prave svoje legendee pa nek im to zele....a legedni imaju kolko prstiju jedne ruke, a najvece im covici

avatar
REVØLT
Sunday, 28.07.2019
13:09

Zoc, verovatno bismo i bili da nas nisu pokrali u prvom polufinalnom mecu, o onoj sramoti oko i sa WC da i ne pisem...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Sunday, 28.07.2019
13:35

Ajde sad reci sve ovo a da ne places ? :D

avatar
Man united
Monday, 29.07.2019
12:33

Пукну људи 40 разлике, а после причају како их неко краде. Што бих ја волео да имам тако бујну машту.