Partizan želi rođendanski trijumf

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.10.2017.
12:48
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Pobeda bi upotpunila slavljeničko raspoloženje u crno-beloj porodici zbog Partizanovog 72. rođendana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle startnog poraza u Skoplju od MZT-a (92-89), košarkaši Partizana već sutra od 17 časova imaju novo iskušenje u ABA ligi. U meču drugog kola, ekipa Miroslava Nikolića gostuje u Baru protiv domaćeg Mornara.

Iskusni stručnjak na klupi Partizana je u najavi meča sa Baranima naglasio da njegov tim mora bolje nego na primijeri protiv MZT-a.

''Posle prvog poraza, ova utakmica je za nas veoma važna. Mornar nas je nedavno već pobedio i pokazao da ima dobru ekipu. Mi moramo da mnogo bolje odigramo u fazi odbrane, naročito da sa centrima bolje branimo 'pik' protivnika", izjavio je Nikolić, a prenosi Partizanom klupski sajt.

Slično razmišlja i kapiten Novica Veličković, koji upozorava i na odlične trojkaše u ekipi Mornara, što je Partizan osetio na svojoj koži u Superkupu.

"Ako hoćemo da pobedimo, moramo biti mnogo agresivniji u borbi za svaku loptu. Oni su na Superkupu protiv nas pogodili 16 trojki, a pokazali su i dobru unutrašnju igru.

Sada će imati i dodatan kvalitet sa povratkom Lukovića, ali verujem da smo u stanju da im dobro pariramo i da se iz Bara vratimo sa pobedom", izjavio je Veličković.

Na kraju je uputio i poziv navijačima Partizana u Crnoj Gori, da i ovoga puta podrže crno-bele.

"Zahvalio bih se našim navijačima iz Bara i cele Crne Gore na podršci tokom ABA Superkupa i pozvao ih da i sutra budu uz nas'', zaključio je Veličković.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 03.10.2017
16:40

Ehhhhh! Želje su jedno, a mogućnosti nešto sasvim drugo. Partizan može doći do rođendanskog trijumfa, ali samo ako im Barani usliše te želje i poklone im pobedu.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 03.10.2017
13:00

Da se najezis...

avatar
babaroga
Tuesday, 03.10.2017
14:17

Ma sta da se najezis? Ja vec jesam.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 03.10.2017
14:36