Partizan - Zahvalnost i izvinjenje navijačima...

 • Autor: Darko Mitrović

 • 13. jun 2012.

 • 17:08

 • Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Crno-beli se danas oglasili saopštenjem u kome se izvinjavaju svojim navijačima sa plaćenim sezonskim ulaznicama, koji sinoć nisu mogli sa svojih mesta da prate treću utakmicu finalne serije plej-ofa. Istovremeno su izrazili i zahvalnost ''Grobarima'' na velikoj podršci.

Partizan - Zahvalnost i izvinjenje navijačima...
Košarkaški klub Partizan mt:s današnjim saopštenjem je osim izvinjenja navijačima želeo i da prekine, kako kažu, zlonamerne spekulacije koje su se već pojavile u medijima na tu temu.

Crno-beli takođe pozivaju i nadležne organe da ''reaguju na pojavu velikog broja falsifikovanih ulaznica, sa kojima se ulazilo u sporni sektor''.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti.

''KK Partizan mt:s, povodom svih dešavanja uoči i za vreme treće utakmice finalne serije plej-ofa, koju određeni broj navijača našeg kluba sa godišnjim, pretplatnim ulaznicama za parter B, nije mogao da gleda sa svojih mesta, ovim putem želi da im uputi izvinjenje, ali i demantuje špekulacije koje se zlurado plasiraju oko ustupanja karata. 

KK Partizan mt:s je po reciprotetnom dogovoru, ustupio 30 ulaznica KK Crvena zvezda Beograd Diva i nema nikakvih dodirnih tačaka sa volšebnim načinom ulaska, brojem i određivanjem mesta za navijače gostujućeg tima.

Uprkos velikih pristisaka pristalica našeg kluba posle dešavanja na drugoj utakmici finala, broja gledalaca na tom meču, kao i mesta gde su bili izolovani navijači Partizana, ispoštovali smo odluku o smanjenju kapaciteta za 10 odsto, koji se primenjuje za utakmice visokog rizika, kao i propisima i dogovorom, utvrđene ingerencije, policiije i redarske službe, oko ulaska u dvoranu. 

Nadamo se da će i nadležni organi reagovati na pojavu velikog broja falsifikovanih ulaznica sa kojima se ulazilo u sporni sektor, ili se oglasiti na koji način je neposredno pred početak i za vreme utakmice, dozvoljen ulazak u dvoranu pojedinaca i grupa.

Naš klub nije mogao da utiče, jer nema ovlašćenja i ingerencije, kako zbog planiranih incidenata ispred hale, tako i nekih prehodnih sezona u njoj, ali i poštovanja i vere u organe države koji su za to zaduženi. Samo pukom srećom izbegnuti su sukobi u parteru B, kao i tragedija u slučaju urušavanja montažne tribine koja je popustila usled svih pomenutih propusta i preopterećenosti. Naš klub preuzima deo odgovornosti, a očekuje da to urade i oni kojima je to dužnost, zbog organizacija utakmica viskog rizika u nekom budućem periodu. 

KK Partizan mt:s se još jednom izvinjava svim navijačima, koji nisu mogli da gledaju utakmicu sa pozicija za koje su platili sezonske karte, kao i onima koji su želeli da bodre svoje ljubimce, a ostali su ispred dvorane Pionir pošto nisu imali ulaznice, jer su se u klubu pridržavali pravila o utakmicama visokog rizika, vodeći u prvom redu brigu o bezbednosti svih u dvorani, bez obzira na sve prethodne pritiske i stvorene tenzije, sa kojima se na žalost posle određenog broja godina opet susrećemo.

 KK Partizan mt:s se zahvaljuje svojim navijačima na podršci i ovom prilikom apeluje, da se uzdrže od svakog revanšizma, da ne vrše pritiske na organe reda i nasilno ulaze u dvoranu FMP-a, niti prave incidente po Železniku i bilo kom drugom mestu, sportski bodre svoj tim u skladu sa reputacijom najboljih, najvernijih navijača Evrolige, čiji rekord gledanosti ponosno drže'',
kaže se u saopštenju Partizana.
 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari