Partizan za poluvreme ubedio navijače - U "Pioniru" će pasti SVI! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.10.2018.
21:22
Izvor: Sportske.net

Oduševljenje među pristalicama beogradskih crno-belih nakon prvog poluvremena duela u Trentu. Šteta za slabu završnicu druge četvrtine.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana imali su više od igre tokom prvog poluvremena duela sa Trentom, ali se na odmor otišlo sa rezultatom 43:43.

Crno-beli su predvođeni Vanjom Marinkovićem (12 pts) odigrali jako dobro prvo poluvreme i prava je šteta što na odmor nisu otišlli sa prednošću.

Dva minuta pre kraja prvog poluvremena Partizan je imao +9 (43:34) i posed lopte, ali je Đorđe Gagić izgubio loptu u napadu i potom napravio nesportsku grešku koju su domaći pretvorili u četiri laka poena.

Trento je od tog momenta napravio seriju 9:0 i stigao do izjednačenja i upravo ta dva poslednja minuta kvare utisak koji bi inače bio jako pozitivan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BODJA
Wednesday, 03.10.2018
22:18

Sreca pa sad nemamo dobrog trenera

avatar
petar000
Wednesday, 03.10.2018
21:29

Sve je ok, samo ovaj Gagic da pokusa ako vec nije koristan da ne bude stetan. Tri minuta na parketu, dve izgubljene lopte, faul u napadu i namerna licna, mislim stvarno. On sve izgleda dobro u pripremnom periodu, ne brlja, a onda kad krene sezona kao pit bul je. Ide i mlati po terenu kog stigne, ne moze da spoji dvadeset minuta da odigra zbog licnih. Tako nas je unistio u onom cuvenom polufinalu protiv Cedevite sa greskama, i nikako da se iskontrolise. Inace, ekipa izgleda sasvim ok. da nije toga, stvarno se nema sta prigovoriti. Momci su ZLATNI!!!