Partizan vraća pločice, prijava policiji zbog pretnji! A kuda je pehar ''putovao'' posle finala?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.02.2018.
14:13
Izvor: Sportske.net, informer.rs

U iščekivanju zvaničnog saopštenja iz Partizana, u medijima se oglasio predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ne stišava se bura oko skrnavljenja ''Žućkove levice'', reakcije stižu sa svih strana, a najnovija je od strane predsednika Partizana Ostoje Mijailovića.

On je, posle Crvene zvezde i KSS-a osudio sramni čin, nazvao ga vandalizmom i u izjavi za ''Informer'' naglasio da to nije učinio niko iz Partizana. Pritom se osvrnuo i na deo jučerašnjeg saopštenja Crvene zvezde.

''Totalno je apsurdno da Čović optužuje Aranitovića ili pojedine igrače Partizaana, kad se na snimku jasno vidi da to nije niko od košarkaša i da je to neki čovek sa velikim stomakom. Zato ja moram da zaštitim igrače koji su izloženi linču'',
izjavio je Mijailović.

On je otkrio da će se u toku dana obratiti policiji, kako bi nadležne organe upoznao sa pretnjama koje od juče dobijaju pojedini košarkaši Partizana.

''Jer, ako neko pozove na linč igrača, može svašta da se desi. Od utorka uveče imamo mnogo komentara u kojima  napadaju naše igrače.

Svako ko gubi ima pravo da se ljuti, ali nema pravo da ugrožava nečiji život. To klubovi jedni drugima ne bi smeli da rade'',
objašnjava Mijailović, uz opasku da je ono što se desilo 2014. ''još veći skandal'', kada je razbijen pehar koji je Partizan osvojio.

Na kraju je obećao da će pločice sa imenom Crvene zvezde biti vraćene na pehar, da im je tamo mesto i poručio da je Partizan pošteno došao do trofeja.

''Mi ćemo se potruditi da osvojimo i trofej domaćeg takmičenja, to je moj posao. Ja sam to obećao kad sam došao i trudićemo da to učinimo'', naglasio je Mijailović.

Naravno, posle svega se mnigi pitaju kuda je ''putovao'' pehar osle finala Kupa u nedelju u Nišu.

''Pehar je bio u Nišu i po nekoj praksi koja postoji u klubu od ranije, trofej bude malo kod navijača, pa kod prijatelja kluba, a onda se nosi da se stavi pločica kluba i vrati se u Humsku'', izjavio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Wednesday, 21.02.2018
16:37

Ako obecavas da ce plocice vratiti, onda znas i kod koga su

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 21.02.2018
15:28

Super, bice popravljen trofej...A da neko odgovara za ovo gospodo? Fino je to, sto se po vasoj tradiciji trofej malo daje "navijacima" (sa nozevima) da se igraju sa trofejom, pa zatim kod prijatelja kluba (onim valjda sto skidaju kapitenske trake, igraju oko vatre, teraju da se nose neke majice sa likom, jure po Kalisu itd) da se slikaju sa tako oskrvnavlljenim trofejom, i ko zna kome sve se dalje daje taj trofej....Ko je taj sa velikim stomakom? Bolje klub da se pozabavi time i ogradi od ovog, nego da se daju alibi price, i da se nagadja krivac u javnosti, i citava hajka usmeri na neduznog i pogresnog....

avatar
ariton
Wednesday, 21.02.2018
16:03

Opet ti ludo.Odakle ti bre inspiracije za takve gluposti.Mislim da čovek takav mora da se rodi.

avatar
ariton
Wednesday, 21.02.2018
16:04

Pa jesi ti ludo čitao šta je čovek rekao ili po navici lupetaš ko ....

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 21.02.2018
15:24

To samo u Srbiji ima da se trofej daje navijacima

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 21.02.2018
16:16

Pa malo samo hahaha

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 21.02.2018
15:22

Redno bi bilo da se izvinimo Nebojsi i ovim njegovima za nocne more koje prozivljavaju od nedelje.

avatar
Miso Gajic
Thursday, 22.02.2018
13:19

Hajde brate , vama kup nama Aba liga i Evropa do godine. Pa da vidimo koga će da more noćne more . Nema šta kup ste uzeli zasluženo.

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 22.02.2018
20:42

Vec nedelju dana ne moze da se oporavite.