Partizan vodi, jedan potez izazvao erupciju! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2018.
18:44
Izvor: Sportske.net

Izabranici Andree Trinkijerija odradili dobar posao u prvih dvadeset minuta duela sa Zenitom. Jedan potez Bandže Sija oduševio navijače.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana rešili su prvo poluvreme duela sa Zenitom u svoju korist.

Crno-beli posle 20 minuta igre imaju četiri poena prednosti (44:40), a najveće vođstvo ekipe Andree Trinkijerija iznosilo je devet poena (27:36).

Gosti za sada uspešno nadoknađuju odsustvo Radeta Zagorca i slobodno se može reći da su u napadačkom smislu odradili vrlo dobar posao.

Markus Pejdž i Stefan Janković postigli su po 8 poena za Partizan, ali je navijače razgalio potez Badže Sija koji je zakucao preko Marka Simonovića.

Bandža Si posle dvadeset minuta ima najbolji ukupni učinak. Postigao je 7 poena, ostvario 6 skokova i zabeležio 2 asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 14.11.2018
21:04

Jeste, i on je time zavrsio utakmicu. Toliko od Sija, jedno zakucavanje, ili jedna trojka i laku noc, vidimo se za sedam dana. Neverovatno je koliko nekonstantnosti kod nasdih igraca u toku samo jedne utakmice. Marinkovica vise necu da komentarisem jer nema svrhe, tu nije slab dan u pitanju, nego on ne moze realno vise od ovoga. Samo da mi je znati ko je insistirao da on ostane i ove sezone? Sta li je taj neko video pozitivno u njemu? E sad da je on ostao kao neki epizodista, to bih i mogao nekako da svarim, ali on je ostao kao igrac oko koga se gradi nasa igra, a on ne zna ni da loptu vodi. Pre je bar pogadjao u visokim procentima kad mu se odradi situacija, sad ni to ne ume. Tri godine je spiskao u glumljenju nekakvog talenta umesto da se usavrsavao. Smesno. Kazem, bez centra jednog solidnog i beka sutera koji ce da ima na svakoj izmedju 10 i 20 poena i to poena kada cela ekipa stane kao veceras, mi nemamo nikakve perspektive. Jednostavno, pola tima nam je preslabo za nivo kosarke kakav bi trebao da ima Partizan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 16.11.2018
09:54

Za koga da uzmemo pare ako ne za Marinkovica i Pecarskog? Produzen je ugovor sa njim samo sa tim ciljem.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 14.11.2018
19:57

Igras solidno, vodis, ali i dalje ne radis osnovne stvari koje trebas kada igras na gostovanju, ne gradis obruc i ne dajes slobodna.