Partizan - Važno saopštenje za navijače, Jaramazovo iznenađenje za kraj sezone!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.06.2020.
13:35
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Crno-beli završili sa treninzima, na kraju se Partizan oglasio saopštenjem, a Ognjen Jaramaz je iznenadio saigrače.

BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović
BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Mnogi su se pitali šta će biti sa kupljenim ulaznicama za neodigrani meč četvrtfinala Evrokupa protiv UNIKS-a, a Partizan je danas otklonio sve dileme.

Tim povodom crno-beli su se oglasili saopštenjem koje u nastavku prenosimo.

''KK Partizan NIS obaveštava navijače da će od ponedeljka, 15. juna biti u prilici da vrate svoje pojedinačne ulaznice za otkazanu utakmicu 7 Days Evrokupa između crno-belih i Uniksa. Klub će svim vlasnicima pojedinačnih ulaznica koji to žele, vratiti uloženi novac.

KK Partizan NIS se zahvaljuje navijačima na strpljenju i razumevanju. Želja kluba je bila da navijačima ponudi nekoliko mogućnosti, koje podrazumevaju i eventualnu zamenu ulaznica za neku drugu utakmicu. Ipak, kako je to sada nemoguće, navijačima nudimo mogućnost vraćanja novca.

Istovremeno, klub želi da se unapred zahvali svim navijačima koji se budu odlučili da svoje karte ne zamene za novac i na taj način pomognu Partizan u situaciji kada je usled pandemije virusa Covid-19 ostao bez mogućnosti da ostvari prihode od prodaje ulaznica u završnim fazama takmičenja'',
navodi se u saopštenju.

O detaljima preuzimanja novca od ulaznica možete da čitate OVDE.

Partizan je na Tviteru otkrio još jedan zanimljiv detalj. Košarkaš crno-belih Ognjen Jaramaz pripremio je iznenađenje za saigrače kojima je poklonio po jedan Smart sat.

''Ovim prelepim gestom, simbolično je završena sezona 2019/20 za crno-bele!'', poručuju iz Partizana.
-
baner 1
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke