Partizan ubedljivo do 8-0!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.05.2019.
19:42
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" nastavili pobedonosni niz.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši Partizana slavili su u SC "Master" u Zemunu protiv ekipe Dinamika rezultatom 62:91 (17:35, 14:16, 17:25, 14:15).

Sjajno su počeli meč, napravili su na samom startu seriju 13-0, posebno su raspoloženi bili Stefan Janković i Jaramaz.

Prednost je rasla iz minuta u minut, Dinamik nije mogao da parira favorizovanom rivalu, pa se na prvi odmor otišlo sa +18 u korist Trinkijerijeve ekipe.

Dinamik je dobro otvorio drugu deonicu, spustili su deficit na 12 poena, ali nije dugo trebalo "crno-belima" da se trgnu i vrate veliku prednost, poveli su i sa +24 u finišu kvartala, da bi na veliki odmor otišli sa 20 poena prednosti.

Nije se pobeda Partizana dovodila u pitanje ni u trećoj deonici, nisu gosti puštali gas, pa su na poslednju pauzu otišli sa 28 poena viška.

Sve je bilo jasno već posle 30 minuta, u poslednjih 10 smo videli odrađivanje posla košarkaša Partizana, koji su na kraju došli do ubedljive pobede, osme vezane od starta Superlige Srbije.

Istakao se u pobedničkom sastavu Stefan Janković sa 21 poenom i pet skokova, pratili su ga Jaramaz sa 12 poena i pet skokova, kao i Markus Pejdž sa 11 poena i tri asistencije. Svi igrači "crno-belih" koji su bili u protokolu su se upisali u strelce, a vrlo dobar je bio i Pecarski sa sedam poena i osam skokova (pet ofanzivnih).

U ekipi Dinamika 12 poena Đerića, toliko je dodao i Kutlešić, dok se na 10 zaustavio Petar Rakićević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke