Partizan u Zagrebu - Nova pobeda za kraj?

Autor: Darko Mitrović
petak 09.03.2018.
09:50
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Košarkaši Partizana sutra završavaju svoje ovosezonsko učešće u ABA ligi, utakmicom poslednjeg kola ligaškog dela sezone protiv Cedevite u Zagrebu.

Beta/ABA liga/Partizan NIS/Mo
Beta/ABA liga/Partizan NIS/Mo

Povezane vesti

Crno-beli su još pre par kola izgubili šanse za plasman u plej-of, ali nisu bez motiva pred duel sa Zagrepčanima.

Naime, u Partizanu žele da još jednom potvrde odličnu formu, prikazanu u Kupu Radivoja Koraća i proteklog vikenda protiv Budućnosti.

To je u izjavi za klupski sajt potvrdio i trener Nenad Čanak pred jutrošnji polazak za Zagreb.

"Idemo u Zagreb sa željom da utakmicom poslednjeg kola, na jedan dobar način završimo ovaj deo sezone. Iako nećemo biti kompletni, pokušaćemo da energijom i zalaganjem pariramo još jednom učesniku plej-ofa i da iz tog pristupa dođemo do pobede.

Cedevita je redovan učesnik doigravanja, imaju veoma kvalitetan tim i neće nam biti lako, ali verujemo u sebe i ono što radimo", istakao je Čanak. 

Ekipa Partizana odnedavno je jača za Marka Čakarevića, koji se oporavio od povrede zbog koje je propustio značajan deo ove sezone.

"Čeka nas protivnik koji ima ambicije da se bori za titulu u ABA ligi, veoma su kvalitetni na svim pozicijama i u poslednje vreme se nalaze u dobroj formi.

Mi ćemo pokušati da nastavimo sa dobrim igrama. Na tome gradimo naš optimizam i verujem da možemo doći do pobede", naglasio je Čakarević.

Utakmica Cedevita - Partizan igra se sutra od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke