Partizan u velikom zaostatku, a ko je iznenadio navijače: ''On je još uvek tu?!'' (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.03.2018.
19:43
Izvor: Sportske.net

Značajno oslabljeni Partizan nije uspeo tokom prvog poluvremena da pruži ozbiljniji otpor kvalitetnijim gostima iz Podgorice.

Jovan Gojković/RKSIS
Jovan Gojković/RKSIS

Povezane vesti

Za Partizan duel sa ekipom Budućnosti nema takmičarski značaj, s obzirom da su crno-beli izgubili šanse za plasman u plej-of.

Zato trener Nenad Čanak nije želeo da rizikuje sa Vilijams-Gosom i Šalićem, kojih večeras nema u sastavu.

Ali, to je pomalo zaboravljeni Marko Čakarević, koji se oporavio od povrede zbog koje pauzirao par meseci i njegov nastup je iznenadio mnoge navijače Partizana večeras.

Ipak, Čakarević nije uspeo da poentira tokom pet minuta koliko je igrao u prvom poluvremenu, a Budućnost vodi sa ubedljivih 50:36.

Ilić i Dolman su sa po devet poena najefikasniji u Budućnosti posle prvih 20 minuta, a u Partizanu kapiten Novica Veličković, koji je pre početka utakmice dobio prigodan poklon povodom 400 odigranih mečeva u dresu Partizana.
-
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 04.03.2018
20:48

Vrate se Cakarevic i Andric u petorku i odmah po 50 za poluvreme. Inace totalno je nebitna utakmica, plus sto mi bez Gosa mozemo samo da sanjamo da dobijemo bilo koju jacu ekipu. I samo mi nije jasno zasto smo mi dovodili ovog Vona. Covek plej koji ni jednu loptu nije preveo preko pola. Jedan od vecih promasaja. Ako ovo sto on igra nije mogao da igra Tadic, onda stvarno...