Partizan u Nišu bez dve važne karike!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.02.2019.
14:01
Izvor: Sportske.net

Trener Andrea Trinkijeri morao je da donese racionalnu odluku. Crno-beli brane trofej bez dve važne karike.

aba-liga.com/Partizan NIS
aba-liga.com/Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaši beogradskog Partizana otputovali su jutros za Niš gde ih već sutra očekuje četvrtfinalni duel zaršnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Trener Andrea Trinkijeri imao je kadrovskih problema pred završni turnir nacionalnog kupa, a portal "basketballsphere" piše da u Niš nije poveo dvojicu važnih pojedinaca.

Pomenuti izvor prenosi nezvanične informacije da Trinkijeri u Nišu neće računati na Radeta Zagorca i Alekseja Nikolića koji su zbog povreda propustili i derbi susret sa ekipom Budućnosti.

Na spisku putnika tako se našao Amar Gegić koji je u nedelju opravdao ukazano poverenje. Od stranaca će igrati još Bandža Si, Aleks Renfro i Džok Lendejl, dok je Markus Pejdž dobio srpsko državljanstvo.

Put Niša su krenuli i mladi Dušan Tanasković i Uroš Trifunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
15:56

Renfro, *Nikolic, Jaramaz, Gegic, Aranitovic, Pejdz, Marinkovic, *Zagorac, Si, Velickovic, Pecarski, Gagic, Jankovic S, Jankovic N, Lendejl.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
15:49
avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 13.02.2019
15:20

Marko Pejdzic , niste napisali lepo. Sta ima veze sto je Odzo godinu dana duze u Srbiji od njega, sta ce njemu pasos. xd Bitno da je bata sredio Ostoji da ima da se igra. :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
15:52

Sta ima veze sto vec imate sest stranaca samo u jednom od svoja dva tima, neka dodje i sedmi Hahaha Dobice i Odzo pasos, ali, zar je bitno toliko kad ih vec svakako imate previse, a i uvek dovodite nove strane igrace (i to kakve strance), zar nije bilo reci o tome pre neki dan? Gde i kad vi podvlacite granicu, kad kazete da je dosta? Sve i da mu ne daju, koliko je vec vasih igraca do sad uzelo nas pasos, a koliko nasih? Daj...

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 13.02.2019
16:40

Odzo ima dva pasosa (nigerijski i americki), tako da ne moze da dobije i treci. Prvo se raspitaj, pre nego sto pametujes.