Partizan u najgorem slučaju ide kao drugi u Top 16, protivnici sve izvesniji

Autor: Darko Mitrović
petak 22.11.2019.
13:20
Izvor: Sportske.net

Pobeda nad Ritasom mnogo je donela Partizanu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Ne samo plasman u Top 16 fazu Evrokupa, nego i to što će u drugu fazu takmičenja crno-beli uči sa jednog od prva dva mesta u Grupi B.

Za prvo mesto crno-beli se bore sa Venecijom, obe ekipe imaju skor 6-2, ali italijanski klub ima bolji međusobni skor i tu je u prednosti.

Ako crno-beli ne budu uspeli da osvoje prvo mesto, onda će im rivali biti prvi iz Grupe A, treći iz Grupe C i četvrti iz grupe D.

Kada je grupa A u pitanju, to će biti ili grčki Promiteas,ili Đorđevićev Virtus iz Bolonje. Ove dve ekipe se sastaju u sledećem kolu, kada će sve biti mnogo jasnije ko će od njih na prvo, a ko na drugo mesto. Za sada, možemo reći da su velike šanse da Đorđević, Teodosić, Pefi Marković i ekipa dođu na megdan Partizanu u Top 16.

U Grupi C, za sada je treći Huventud, četvrta je Breša, obe ekipe imaju skor 4-4, a Huventud je bolji u međusobnom duelu, pa zato ima najviše šansi za treće mesto u grupi. Ali, ne treba otpisivati ni Nanter i Cedevita Olimpiju, koje su na 3-5.

Konačno, u Grupi D, o četvrtom mestu mogli bi da u sledećem kolu u međusobnom duelu odluče Trento i poljski Aseko Gdinja.

Ako Partizan bude prvi u grupi, onda će za rivale imati C2, D3 i A4. Trenutno, to su Uniks, Oldenburg i Monako...
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Limenka
Sunday, 24.11.2019
14:54

Bolje da zadrzimo 2.mesto, Uniks i Monako su ekipe za respekt. Bice napeto do kraja, moramo da podignemo formu, do sada mi deluje sve na misice.