Partizan u lošem ritmu, Gordićeva trojka sa parkinga! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 18.11.2018.
19:48
Izvor: Sportske.net

Loše je počeo Partizan utakmicu u "Morači" i na kraju primio trojku sa tri četvrtine terena. Budućnost ima dvocifrenu prednost posle prvog poluvremena.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Derbi osmog kola regionalnog šampionata igra se večeras u "Morači", a najtrofejniji srpski klub ima deset poena zaostatka (40:30) za aktuelnim šampionom ABA lige.

Budućnost je nakon prvih deset minuta igre stigla do dvocifrene prednosti, ali su crno-beli u drugom kvartalu pronašli kakav-takav napadački ritam i uspeli da se vrate u igru.

Gosti su dugo tražili napadački ritam i nisu uspevali da ga nađu, ali je i Budućnost u drugoj četvrtini imala skroman poenterski učinak pa je Partizan uspeo da istopi zaostatak i smanji na -4.

U poslednjem minutu druge četvrtine ponovo slaba deonica crno-belih, Budućnost odlazi na +7, a zatim Nemanja Gordić uz zvuk sirene pogađa sa tri četvrtine terena i vraća domaće na maksimalnih +10.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 18.11.2018
20:59

Jos i dobro prolazimo kako nista ne umemo da ubacimo. Na zalost, stvara se jos jedna generacija "domacice". U Pioniru i nekako, kako mrdnemo iz njega, nikako. Ne kazem da ne mozemo da dobijamo van njega, ali su procenti suta na gostovanjima tragicni. I dvadeset godina unazad tako isto. Znaci, plej, plej, plej!!!!! Sa onom dvorskom ludom Pejdzom mi smo neozbiljna ekipa. Da su doveli onog Ljubicica sto je zavrsio u Ciboni, Bog da ih vidi, a ne ovog od trinaest kila koji uz to i nije plej, nego je klasicni bek suter koji nista ne moze da pogodi. Sad je i definitivno da je napravljena losa selekcija igraca i da tesko mozemo bolje od ovog. I jos jedna stvar, svaku cetvrtinu igramo sedam minuta, a onda zavrsnih tri raspad i sve sto jure u prvih sedam prospu u ta poslednja tri.