Partizan u Kopru, Trinkijeri i Novica znaju kako do pobede

Autor: Beta Beta
petak 11.10.2019.
12:10
Izvor: Beta

Trener i kapiten istakli svoje mišljenje pred meč u Kopru.

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Primorske u ABA ligi, ali da je cilj ekipe pobeda u Kopru.

"Primorska je i prošle sezone i na početku ove pokazala koliko može da bude nezgodan protivnik, naročito na domaćem terenu. Iako smo u Zagrebu igrali sa njima nimalo laku utakmicu, očekujem da će sutrašnja biti još teža. Ipak, mi znamo naš cilj i znamo da do njega možemo doći samo uz maksimalnu borbu i čvrstu igru", rekao je Veličković za klupski sajt.

Košarkaši Partizana putuju danas u Kopar, gde će u subotu od 18 časova igrati protiv Primorske, utakmicu drugog kola ABA lige. Pre dve nedelje ekipe su igrale u polufinalu Superkupa, kada su crno-beli pobedli sa 91:77.

"Očekuje nas teška utakmica, protiv rivala koji nije puno menjao tim u odnosu na prošlu godinu i koji je dobro uigran. Uostalom, videli smo i nedavno, tokom Superkupa, da je to ekipa koja je itekako sposobna da igra na visokom nivou i da je potrebno da budemo na maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će utakmica biti interesantna za gledaoce", rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke