Partizan u igri ali bez rešenja za Šeparda! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
21:13
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana na poluvremenu gube od Šarlroa 34:30 a najveću brigu predstavlja podatak da je jedan igrač domaćeg tima ubacio crno-belima više od polovine poena.

Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev
Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev

Povezane vesti

Nerešiva enigma za crno-bele u prvom poluvremenu večerašnje utakmice bio je Dževon Šepard koji je praktično sam nosio ekipu Šarlroa u prvih dvadeset minuta.

Bek domaćeg tima postigao je 15 poena u prvih deset minuta, a uz njega je još samo pogađao Brendon Boumen, što je ipak bilo dovoljno Belgijancima da na prvi odmor odu sa 6 poena prednosti (20:14).

Za to vreme najzapaženiji u ekipi Aleksandra Džikića bio je centar Uroš Luković koji je uz 5 poena upisao i 2 blokade, ali i dve lične greške što je u startu napravilo problem.

Na startu druge četvrtine još jedan igrač iz redova domaće ekipe uspeo je da se upiše u listu strelaca, ali je onda Partizan uzvratio serijom i stigao do rezultatskog egala posle dva i po minuta igre (22:22).

Nakon toga se ponovo aktivirao Dževon Šepard koji do odlaska na odmor stiže do učinka od 20 poena i 2 skoka i tako zadaje domaći ekipi Aleksandra Džikića za nastavak meča.

Odličnu sekvencu u drugoj čevrtini imao je Miloš Koprivica koji je za kratko vreme stigao do 8 poena i 4 skoka i tako izrastao u najefikasnijeg igrača crno-belih posle prvih 20 minuta igre.

Navijači Partizana imaju podeljeno mišljenje oko toga da li je dobro što Šepard već ima 20 poena na svom kontu, a neki na šaljiv način poručuju da bi mogao da bude naredno pojačanje srpskog vicešampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke