Partizan - Todorić objasnio ''slučaj Tanasković''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.10.2017.
11:26
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Zanimljiva situacija...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle jučerašnje informacije u medijima da će mladi košarkaš Partizana Nikola Tanasković sezonu nastaviti u subotičkom Spartaku kao pozajmljen igrač, usledilo je pojašnjenje od strane sportskog direktora crno-belih Dragana Todorića.

On se oglasio u izjavi za ''Kurir'', gde je demantovao da se Partizan do kraja sezone odrekao usluga talentovanog igrača.

''Tanaksović nije prosleđen, već će po potrebi igrati i za Spartak i za Partizan. Na njega ozbiljno računamo, i smatramo da je mnogo bolje da on što više vremena provede na parketu. Mi se nismo Tanaskovića odrekli u ovoj sezoni'', tvrdi Tanasković.

Ovaj momak je pažnju na sebe skrenuo prošle sezone, u periodu kada je zbog trovanja hranom Partizan imao velikih kadrovskih problema. Tada mu je bivši trener crno-belih Aleksandar Džikić ukazao priliku, Tanasković ju je sasvim solidno iskoristio, pa se očekivalo da će ove sezone imati značajniju ulogu u Partizanu.

Ipak, na to će još uvek morati da sačeka.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Saturday, 07.10.2017
13:30

Jel to onaj mrski tim koji nosi ispod dresa crveno-bele boje?

avatar
nemam pojma
Saturday, 07.10.2017
11:46

Šansu Nikli je ukazao pomoćni trener Nenad Čanak, Džikić je takođe bio otrovan i nije vodio tim tih nekoliko utakmica, Kupa i ABA.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 07.10.2017
11:37

Da, da, sad jos da nam lepo objasnis i koji vam je izgovor za malog Slobu.