Partizan sve jači do kraja Superlige! Za početak, Amerikanac

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.04.2018.
12:40
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Nenad Čanak polako ''sklapa kockice'' u svojoj ekipi. Kada bude najvažnije sve će doći na svoje mesto?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana vezali su četiri pobede u prva četiri kola Grupe B Superlige, ali trener Nenad Čanak nikako ije mogao da bude potpuno zadovoljan.

Bilo je kritika i posle najnovije i najubedljivije pobede nad Vršcem (108-66), ali deo problema je i u činjenici da zbog povreda ne može da računa na sve igrače.

Trenutno su trojica povređenih u pitanju - Amerikanac Kvame Von, kao i Strahinja Gavrilović i kapiten Novica Veličković.

Ipak, pred sutrašnju utakmicu sa Metalcem u hali ''Aleksandar Nikolić (18:30h), Čanak je obradovao navijače najavom povratka sve trojice, a za početak bi na terenu trebalo da vidimo Vona.

''Postoji šansa da se Kvame Van nađe u timu i da sa njim ponovo imamo punu rotaciju na pozicijama jedan i dva. Gavrilović ima problem sa ramenom, Novica i dalje sa skočnim zglobom, ali se nadam da će nam se i oni uskoro priključiti'', izjavio je Čanak, a prenosi zvanični klupski sajt.

Kada je sama utakmica u pitanju, Čanak zahteva maksimalno ozbiljan i profesionalan pristup, uz ispravljanje uočenih grešaka iz prethodnih mečeva.

''Još jedna utakmica u kojoj imamo ulogu favorita, ujedno i još jedna prilika da pokažemo napredak u fazama igre gde stvari nisu funkcionisale kako treba.

Ekipa Metalca će sigurno pružiti svoj maksimum i neće doći u Beograd da sama sebe pobedi.

Prema tome, za nove bodove nam je potrebna ozbiljnost i koncentracija, što zahtevam od svih igrača koji se budu našli na terenu''
, izjavio je Čanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Monday, 30.04.2018
18:24

Idemo gigante do titule koje nam je uvek pripadala!Kreni i sve pred sobom melji!!!