Partizan stiže u Kragujevac!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.11.2015.
19:05
Izvor: Sportske.net, kkkradnicki.com

Predsednik KKK Radnički Nikola Lončar omogućiće sugrađanima da se prisete dana kada se u hali "Jezero" igrala vrhunska košarka pošto će 24. novembra KKK Radnički ugostiti Partizan.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Proslavljeni reprezentativac Nikola Lončar nedavno je pokrenuo projekat KKK Radnički koji će Kragujevčanima omogućiti da krajem novembra uživo isprate gostovanje Partizana u hali "Jezero".

KKK Radnički pobedama je započeo takmičenje u Drugoj ligi - Zapad 2, a 24. novembra u Kragujevcu će ugostiti Partizan što će biti sjajna prilika da se stanovnici grada na Lepenici sete nekih lepih trenutaka.

"Odmah nakon reaktiviranja KKK Radnički ideja nam je bila da se predstavimo navijačima u našem gradu jednom prijateljskom utakmicom protiv velikog kluba. Imajući u vidu moju košarkašku prošlost, realno je bilo da to bude KK Partizan. Malo smo zakasnili za otvaranje sezone, ali na kraju ipak dovodimo Partizan u naš grad" kazao je Nikola Lončar.

Crno-beli će u Kragujevcu testirati mladiće iz redova KKK Radnički a predsednik kragujevačkog kluba očekuje da što veći broj sugrađana dođe u halu "Jezero".

"Koristim priliku da pozovem sve Kragujevčane na utakmicu sa Partizanom i da napravimo pravi košarkaški ambijent koji će jednog dana biti svakodnevnica u našoj hali Jezero" dodao je Lončar.

Više informacija vezanih za prodaju ulaznica biće dostupne u danima koji slede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volim Partizan
Friday, 13.11.2015
22:20

Svi hoče sa velikanom Evropske košarke da igra!!!Pa što ne zovnete kralja turnira na šljaki???

avatar
Friday, 13.11.2015
20:22

sta znaci KKK ?

avatar
Pi.anje po avangardi
Friday, 13.11.2015
20:37

Verovatno Kosarkaski Klub Kragujevac