Partizan sprovodio Mutin plan za Bilbao

Autor: Pavle Knežević
sreda 13.12.2017.
23:04
Izvor: Sportske.net

Partizan ubedljivo izgubio, v.d. trenera objasnio pripremu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Pomoćni trener Partizana Aleksandar Matović rekao je da je poraz njegove ekipe od Bilbaa bio previsok, a objasnio je i kako je tekla priprema meča posle smene Miroslava Nikolića.

"Pokušali smo d aovu utakmicu odradimo na specifičan način posle onoga što se desilo juče, pa smo probali da sprovedemo u delo plan Nikolića. Imali smo problem sa povredama, pa je spisak bio skraćen sa 11 igrača. Neki od njih su polupovređeni, pa su imali skroman učinak.

Probali smo da odigramo malo agresivnije, što smo uspeli u prve tri četvrtine. Posle je usledila serija 10:0. Uložili smo dosta energije, možda je rezultatska razlika prevelika s obzirom na uloženu energiju, ali smo grešili i u napadu i u odbrani
", rekao je Matović.

Trener Bilbaa Veljko Mršić rekao je da je ova pobeda, 83:67, važna za njegov tim pre svega iz psihološkog razloga.

"Zaslužili smo pobedu posle svega viđenog na terenu. Mislim da je ona važna pre svega psihološki, jer nam je ovo prva pobeda od 29. oktobra. Malo da igrači počnu da veruju u ovo što radimo. Igrali smo dobru odbranu tokom većeg dela utakmice. Partizan je jedna od najefikasnijih ekipa u ABA ligi. Velika je stvar zadržati ih na 67. Videlo se da su u krizi, znam da je promenjen trener, ali svako treba da misli o svojim problemima", rekao je Mršić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Thursday, 14.12.2017
09:02

Jos tamo posle dva-tri kola sam rekao da cemo imati najvise dve pobede, a mislim da sam to napisao posle utakmice u Limozu...

avatar
magister
Thursday, 14.12.2017
03:31

Samo se brukamo. A rukovodstvo koje je na tako bedan način oteralo Mutu očigledno i ne razume ni košarku ni sport i najgore, ne zna za ljudskost.