Partizan sprema novo saopštenje, kako dalje?

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2020.
18:09
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Novonastala situacija stvara probleme brojnim klubovima, ni Partizan nije izuzetak.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle današnje odluke nadležnih državnih organa da se utakmice u dvoranama do daljnjeg igraju bez prisustva publike zbog opasnosti od širenja epidemije koronavirusa, postalo je jasno da će i Partizan u četvrtfinalu Evrokupa ostati bez velike podrške svojih navijača sa tribina.

Prvi meč četvrtfinalne serije plej-ofa Evrokupa zakazan je za 17. mart, a Partizan će tada dočekati ekipu ruskog Uniksa iz Kazanja u ''Štark Areni''.

Interesovanje navijača za taj meč je bilo ogromno, prodaja ulaznica je već počela, ali najnovija odluka je tokom današnjeg dana dovela do stopiranja dalje prodaje, saznaje TV Partizan.

Novinar Vladan Tegeltija preneo je na svom Instagram nalogu da će se, prema saznanjima klupske televizije, Partizan tokom sutrašnjeg dana obratiti javnosti i doneti odluku šta će biti ''sa kupljenim ulaznicama, utakmicom sa Uniksom i ostalim aktuelnostima...''.

Ipak, teško je očekivati neki veliki preokret, deluje da je suviše malo vremena za neka nova rešenja.
-
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MilošPB
Wednesday, 11.03.2020
21:24

Pošto Partizan ima najbolje rezultate u Evropi (EC i EL), treba da traži da mu se dodeli i titula prvaka Evrope za 2019/2020 sezonu.