Partizan se raspucao, Grobari već vide jednog igrača u reeprezentaciji!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.10.2017.
17:47
Izvor: Sportske.net

Partizan bolji u prvom poluvremenu, da nije bilo sada već prepoznatljivih propusta u odbrani, razlika u korist crno-belih mogla je da bude i ubedljivija.

BETAPHOTO/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin
BETAPHOTO/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin

Povezane vesti

U utakmici četvrtog kola ABA lige, Partizan posle prvog poluvremena vodi u Zadru rezultatom 55-48.

Blistao je Vanja Marinković, koji je već upisao 19 poena (5-6 za dva, 3-4 za tri poena), a uz njega odličan je bio i Đoko Šalić sa 14.

Crno-beli su u najvećem delu prvog poluvremena imali vođstvo koje je dostiglo i devet poena razlike u finišu poluvremena.

-
- - - -
- - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 15.10.2017
00:11

Dobro je da neki igrači počinju da liče na igrače na onoj poziciji na kojoj igraju. Vanjica je super odigrao, ali jedna utakmica ništa ne znači. Potrebna je konstanta, kako kod njega, tako i kod Šalića, Gosa, Stevanovića, Aranitovića, Pecarskog. Jedini koji su bez mogućnosti napretka su po mom mišljenju Tomić i igrač koji je potrošio sve moje kredite, Andrić. Mnogi su pljuvali Gavrilovića, međutim on može doprineti timu. Takođe, mnogo koristi očekujem od najpotcenjenijeg našeg igrača, Čakarevića. Takođe, od Novice očekujem vrlo kvalitetnih 10 do 15 minuta po meču, u ekstremnim slučajevima dvadesetak. Tomića bih ili otpustio ili prosledio u Dinamik, ako im je potreban, ili neki KLS klub.

avatar
Sad il\' nikad!
Saturday, 14.10.2017
18:05

Ne mzoe Vanja nikako biti bolji do Gudurica, mozda je veci potencijal mada se Guduric u njegovim godinama vec dokazivao protiv Bajerna, Reala a ne samo protiv Zadra. Uostalom, da je Vanja bolji Zeljko bi njega doveo i to za mnogo manje para nego Gudurica.

avatar
Predrag Drobnjak
Saturday, 14.10.2017
18:55

Vanja je bolji napadac, ali Guduric je kompletno bolji igrac.

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 15.10.2017
11:17

Svakako, Gudura ima i ulaz a moze da odigra i kao sekundarni plej. Vanja nema odbranu niti asistencije ali ima dobar sut iz kretnje i iz mesta. Da bi dostigo EL Guduricev nivo treba jos dosta da radi, svakako da moze da postane i bolji igrac.

avatar
nemam pojma
Sunday, 15.10.2017
00:23

To je glupost. Dokazuju se i Lazić, Dobrić, Dangubić, pa je Vanja već sad bolji igrač od njih na svojoj poziciji. Sposobnost Dejana Radonjića da prosečne igrače pravi naizgled boljim zbog kvalitetne timske igre, vam je iskrivila sliku stvarne vrednosti pojedinih igrača. Naravno, ako su poslušni vojnici do fanatičnosti borbeni, ponekad toliko da se rizikuju i povrede. Iskopiran, a ponegde i unapređen Vujoševićev koncept.