Partizan se oprašta od Evrokupa - Na koga Čanak (ne) može da računa?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.12.2017.
15:19
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Partizanova ekspedicija doputovala u Krasnodar, gde će sutra od 18 časova odigrati meč poslednjeg kola Grupe C Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj.

Beta/SašaĐorđević/Ds
Beta/SašaĐorđević/Ds

Povezane vesti

Od početka je bilo jasno da aktuelni sastav Partizana nema kvalitet za značajniji rezultat u Evrokupu, pa sada svi nekako jedva čekaju da se obaveze crno-belih u ovom takmičenju završe.

Ostala je još utakmica sa liderom Grupe C, jedinom neporaženom ekipom u ovoj grupi, Lokomotivom Kubanj, koju sa klupe predvodi Saša Obradović.

Trener Partizana Nenad Čanak ni ovoga puta ne može da računa na sve igrače, pa su zbog povreda u Beogradu ostali Marko Čakarević i Obrad Tomić.

''Sutrašnjom utakmicom završavamo učešće u Evropi za ovu sezonu. Pokušaćemo da protiv jedne sjajne ekipe, lidera naše grupe i tima koji sigurno ima evroligaški kvalitet ostavimo što bolji utisak.

Ipak, nama je trenutno od toga važnije da meč iskoristimo kao neku vrstu pripreme za ono što nas čeka, a to je subotnji duel protiv FMP-a koji nam u velikoj meri može odrediti dalji tok sezone",
izjavio je Čanak za klupski sajt.

Dobra vest je da se od povrede oporavio Vanja Marinković, koji je igrao i proteklog vikenda protiv Mornara u ABA ligi.

"Iako nemamo rezultatski imperativ, naša je obaveza da igramo najbolje što možemo u svakoj utakmici. Lokomotiva je dominantna u našoj grupi i biće nam odličan test pred važne utakmice koje nas u nastavku sezone čekaju u ABA ligi", zaključio je Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke