Partizan saopštio istinu o Pavloviću!

Autor: Beta Beta
petak 20.03.2015.
20:20
Izvor: Beta

Košarkaški klub Partizan NIS oglasio se tokom večeri saopštenjem za javnost u kojem je objašnjeno šta se zapravo dogodilo sa Sašom Pavlovićem.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Dva dana uoči jedne od najvažnijih utakmica tekuće sezone koju će košarkaši Partizana odigrati u Podgorici navijače je zatekla nezvanična informacija da je jedan od najboljih igrača Saša Pavlović napustio klub zbog svađe sa trenerom Duškom Vujoševićem.

Konferencija za medije koja je održana u petak od 13 časova izazvala je veliko interesovanje medija ali je trener novinarima kazao da je "slučaj Pavlović interna stvar", kao i da "nije za neku veliku priču".

Nakon Vujoševićevog obraćanja medijima bilo je jasno da postoji problem ali javnosti do kraja nije predočeno šta se zapravo dogodilo. Odgovor na goruće pitanje večeras je pokušao da da KK Partizan NIS zvaničnim saopštenjem.

Košarkaški klub Partizan NIS saopštio je večeras da Aleksandar Pavlović nije napustio klub, a da je sa treninga bio udaljen zbog "nesporazuma u komunikaciji".

"Aleksandar Pavlović nije napustio klub, kao što su pojedini mediji predstavili. Bio je udaljen sa treninga ne zbog lošeg rada i odnosa, već zbog nesporazuma u komunikaciji", stoji u saopštenju Partizana.

Ukoliko bismo pokušali da sklopimo mozaik od zvaničnih informacija sa kojima raspolažemo, čini se da je Aleksandar Pavlović udaljen sa današnjeg treninga zbog toga što se u četvrtak nije pojavio na jutarnjem treningu koji je bio zakazan u šest sati ujutru.

Iz saopštenja KK Partizan NIS može se zaljučiti da se Pavlović nije pojavio na tom treningu jer je pogrešno protumačio reči svog trenera zbog čega je kasnije došlo do nesporazuma i čitave pompe.

Moguće je da se čitava priča odigrala po nekom drugom scenariju ali će navijači Partizana i javnost morati da se zadovolje onim što im je predočeno osim ukoliko Duško Vujošević ili Saša Pavlović ne daju neko novo objašnjenje.

Partizan u nedelju u Podgorici igra protiv Budućnosti meč poslednjeg kola Jadranske lige, a taj duel direktno će odlučiti pozicije za plej-of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke