Partizan ređa poraze, a bivši as nije mogao da izdrži, žestoko po ''umišljenim zvezdama''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.11.2018.
09:54
Izvor: Sportske.net

Ima li kraja Partizanovoj seriji poraza? Može li novi trener nešto hitno da promeni, ili...?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je na početku sezone prijatno iznenadio pobedama nad Cedevitom u Zagrebu, pa protiv Zenita u ''Pioniru'', ali onda je krenula serija neuspeha, za koju je trener Nenad Čanak preuzeo odgovornost i podneo ostavku.

Ipak, ni njegov odlazak sa klupe nije prodrmao letargičnu ekipu koja je i sinoć u Ankari protiv Turk Telekoma ''prespavala'' veliki deo utakmice, pogotovo prvu četvrtinu, a baš kao i protiv Zadra, počela da se budi tek kada je već bilo kasno, u poslednjih 10-12 minuta.

Partizan je na kraju poražen sa ''pristojnih'' 77-72, s obzirom da je gubio i 21 razlike, ali ovo im je već šesti poraz u nizu, a u subotu idu na megdan još uvek neporaženoj Megi u Sremsku Mitrovicu.

Danas bi trebalo zvanično da bude promovisan novi trener Andrea Trinkijeri, ali pre toga, svoje ogorčenje igrama ekipe Partizana izrazio je i nekadašnji centar ovog kluba Ratko Varda.

On se oglasio na Instagramu, smatrajući da je problem pre svega u igračima, u njihovom pristupu igri...

''Ne mogu, jače je od mene da ne prokomentarišem ovo.

Gledam ovaj današnji Partizan nema tu mnogo šta da se vidi svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da budu malo bliže tim zvezdama.

Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu.

Da skinem 20kg i sa 40 da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Novicom Veličkovićem, on zna o čemu pišem. Uvek na*ebe trener, valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu!'', poručio je Varda.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 01.11.2018
11:44

Naravno da ima i u zalaganju dosta toga,ali ako neko ne zna,moze da trenira 50 sati dnevno,dzaba. Gagica da uce Sek i Dankan,da mu srede ishranu,najbolje instruktore,sta vec,nece dogurati do prvog centra Lokomotive!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Thursday, 01.11.2018
11:02

Ratko Varda,Aleksandar Glintic,Tomasevic,Jovo Stanojevic..