Partizan proslavio titulu, Danilović odao priznanje Duletu i igračima

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.06.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Košarkaši Partizana zajedno sa stručnim štabom i klupskim rukovodstvom, večeras su svečanim koktelom proslavili novu, 13. uzastopnu titulu i tako stavili tačku na još jednu šampionsku sezonu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Svečanost je organizovana u jednom restoranu na Zemunskom keju, a od košarkaša Partizana odsutni su bili Bogdan Bogdanović, koji je otputovao u Ameriku na draft za NBA, kao i Davis Bertans koji je zbog privatnih obaveza morao u Letoniju.

Prisutnima se obratio predsednik Partizana Predrag Danilović, koji je igračima i stručnom štabu uputio izraze zahvalnosti, ističući da je ova titula možda i najdraža od svih prethodnih, s obzirom na sve probleme koji su pratili crno-bele u proteklih godinu dana.

''Pre svega hvala igračima, jer je ovo njihova titula, zatim treneru Vujoševiću i njegovim saradnicima. Hvala i svima koji su večeras došli, nismo hteli da ovo slavlje pravimo 'široko', ali smatram da ovaj broj ljudi jeste onaj koji će biti uz Partizan i kada je fajnal-for u Parizu i kada su velike teškoće, kao sada. Naravno, neće biti lako ni sledeće godine'', zaključio je Danilović, a prenosi ''Mondo''.

Šampionsku proslavu Partizana uveličali su i nekadašnji igrači, kao i brojni prijatelji kluba. Bili su tu i Vladimir Lučić, Miroslav Berić, Zoran Stevanović, Vlada Dragutinović, Goran Grbović, kao i bivši selektor naše reprezentacije Dušan Ivković, zatim Žarko Zečević, Branko Ružić, glumac Nenad Jezdić...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke