Partizan pred FMP - Čanak najavio igru ''na visokom nivou''

Autor: Beta Beta
petak 29.12.2017.
15:26
Izvor: Beta

To je nedostajalo crno-belima u prethodnim mečevima...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je danas utakmica protiv FMP-a u ABA ligi dolazi u nezgodnom trenutku po njegovu ekipu, ali da veruje da su crno-beli sposobni da odigraju na visokom nivou i da se iz Železnika vrate sa pobedom.

"Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku za nas, nakon serije od tri poraza... Biće teško na njihovom terenu, ali verujem da smo u stanju da odigramo na visokom nivou i vratimo se iz Železnika sa pobedom", rekao je Čanak za sajt kluba.  

Košarkaši Partizana sutra gostuju ekipi FMP-a u utakmici 14. kola ABA lige.

Utakmica je podjednako važna za oba tima jer je dočekuju sa istim skorom - šest pobeda i sedam poraza.

"FMP je atletski sjajna ekipa, igraju veoma dobro i imaju iste ambicije kao mi, a to je plasman u plej-of. S druge strane, mi smo svesni šta je potrebno da uradimo na terenu da bismo sutra došli do izuzetno važne pobede",
rekao je Čanak.

Bek crno-belih Vanja Marinković, takođe, veruje u pobedu.

"Utakmica je od velike važnosti i za nas i za njih jer se nalazimo u krugu timova koji se bore za plasman u polufinale. Uvek teško igramo sa njima i u poslednjih nekoliko godina, samo smo jednom pobedili sa velikom razlikom.

U prvoj utakmici ove sezone smo igrali praktično na jednu loptu, tako da očekujem da će i sutra biti slično. Verujem da možemo da odigramo dobro i da pobedom završimo ovu godinu",
rekao je Marinković.

Utakmica se igra sutra od 19.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke