Partizan pokazao zube, Birča rešetao, nije bilo dovoljno - ništa od prvog mesta!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.12.2019.
19:45
Izvor: Sportske.net

Crno-beli večeras izgubili šanse za osvajanje prvog mesta u grupi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U utakmici pretposlednjeg, devetog kola Evrokupa, ekipa Partizana poražena je večeras u Krasnodaru od Lokomotive sa 83:76.

Ovo je Partizanu treći poraz, kojim je kolo pre kraja prve faze ostao bez šansi za osvajanje prvog mesta koje je osvojila italijanska Venecija.

Bez obzira na ishod meča poslednjeg kola protiv Limoža u Beogradu, Partizan će kao drugoplasirani iz svoje grupe ući u Top 16 fazu takmičenja.

Večeras su crno-beli protiv Lokomotive pružili dobar otpor, ali loš početak meča (16:4 za domaćina) uticao je da ekipa Andree Trinkijerija uglavnom juri rezultat.

Tokom treće četvrtine crno-beli su uspeli u nekoliko navrata da steknu minimalnu prednost, ali je u poslednjoj deonici Lokomotiva ponovo bila bolji rival, pa je ruski predstavnik uspeo da dođe do pobede koja ga ostavlja u trci za ulazak u Top 16.

U ekipi Partizana je večeras šuterski posebno raspoložen bio Sefan Birčević (trojke 5/7), koji je meč završio sa ukupno 17 poena. Uz njega dvocifreni Gordić i Volden sa po 12, a Janković je upisao 10 poena.

Lokomotivu su predvodili Kuzminskas sa 17 i Kamings sa 16 poena.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 11.12.2019
20:49

Ove utakmice sam se pribojavao, jer sam ocekivao neki nas "sramotan", nonsalantan pristup mecu na pocetku utakmice, jer jbg. to je taj mentalitet, sto da das 100% ako ne moras, posto utakmica skoro pa da nema rezultatski znacaj za nas. Na srecu se to nije desilo.

avatar
JeLiShA
Wednesday, 11.12.2019
21:03

na srecu su sudije platili dobro :) koliko god dobro da igras sudija te sasece svaki put kad povedes ili si blizu da okrenes zalosno ko sve sudi al jbg mora lokomotiva da prodje izgubili bi ogromne pare od bogatih rusa

avatar
babaroga
Wednesday, 11.12.2019
21:42

Ciji mentalitet?

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 11.12.2019
21:27

Moras da shvatis, sudija da bi mogao da krade mora da bude kvalitetan sudija, sto ovi to nisu.
Ovo je prosto neznanje u pitanju.