Partizan pobeđuje, Ostoja uživa u loži sa klupskim legendama

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.01.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Sve više razloga za zadovoljstvo u našem najtrofejnijem košarkaškom klubu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana ušli su u seriju pobeda, posle one dramatične partije protiv Mornara, usledila je ubedljiva pobeda nad Albom u Evrokupu, a sinoć još ubedljivija u 15. kolu ABA lige protiv Krke (87-55).

Kako sezona odmiče ekipa Andree Trinkijerija deluje sve ozbiljnije na terenu, a zasluge za to idu i najnovijim pojačanjima, Aleksu Renfru i Nikoli Jankoviću.

Ako crno-beli ovako nastave (sledeća prepreka je Monako, 15. januara, ponovo u ''Pioniru''), i navijači i čelnici kluba moći će znatno mirnije da prate njihove mečeve.

Inače, znate da je predsednik Partizana Ostoja Mijailović meč protiv Albe pratio u društvu reprezentativca i nekadašnjeg košarkaša Partizana Milana Mačvana, a sinoćnji meč zajedno sa Sašom Pavlovićem, još jednim ljubimcem ''grobara'' i novim članom uprave Partizana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
Sasa Pavlovic Ostoja Mijailovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wilt 100+
Monday, 14.01.2019
13:51

Legenda kluba Ostoja sa ostalim legendicama !! Samo fali Tawamba

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 13.01.2019
17:25

Ovi iz redakcije moraju da naprave razliku izmedju ljubimca navijaca i legende kluba. Macvan i Pavlovic jesu ljubimci navijaca, ali igraci koji su proveli nepune dve sezone u Partizanu nikako ne mogu da budu legende. Zna se u svetu sporta sta znaci rec legenda, a u Sribji jedan od retkih koji to moze da ponese je Sasa Ilic.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 13.01.2019
18:25