Partizan - ''Pekmen'' otkrio prve poteze!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.09.2015.
15:13
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Partizan je danas i zvanično dobio novog predsednika, koji je posle vanredne Skupštine kluba ukratko otkrio i šta možemo očekivati narednih dana od novog rukovodstva crno-belih.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Da još jednom ponovimo, Nikola Peković je novi predsednik, a Miroslav Berić potpredsednik Partizana.

Dileme nije ni bilo, pošto je Peković bio jedini kandidat da nasledi Predraga Danilovića, koji je nedavno podneo ostavku.

Po završetku sednice i zvaničnom izboru na predsedničku funkciju, Peković je u razgovoru sa novinarima izneo svoj stav po pitanju promene trenera crno-belih.

On nije ni potvrdio, ali ni dementovao današnja saznanja ''Monda'' da će Petar Božić biti novi trener Partizana.

''U narednih pet dana održaće se sastanak Upravnog odbora, do mog odlaska u SAD, tada će se sve znati. Ne mogu da govorim o treneru do tada, ali ni o igračima''
, izjavio je Peković, a prenosi ''Blic''.

On je naglasio i da u ovom trenutku se ne može razmišljati o nekim velikim pojačanjima i da će Partizan morati da ide ''korak po korak''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
15:21

Pekovicu Nikola, moraces da objasnis zbog cega smenjujes trenera ako do toga uopste i dodje, i prvi je potez da ne diras ono sto valja, znaj to! Nemoj da budes Brut u Partizanu, imaj razuma!

avatar
Mare93
Tuesday, 08.09.2015
15:52

Sačekaj da vidimo šta će se izdešavati dok Nikola ne ode nazad u Ameriku, tj za 5 dana. Priča se da će Dule da bude savetnik Peri.

avatar
EDO
Tuesday, 08.09.2015
17:26

Covece nije Dule pokupio pamet celog sportskog sveta uz svo postovanje istog...jer jednom u zivotu dodje dan kad se podvlaci crta i kaze se dosta vise...Trebalo je da ode jos dok bi to bio sok ili gubitak za Partizan,ovako izasao je na mala vrata a to kvari sliku o svemu sto je postigao u Partizanu..jer velika je razlika kad odlazis kao pobednik ili kao gubitnik...svejedno,sve najbolje Dule!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
16:35

Dobro, sacekacu do kraja nedelje, u pravu si. Znam za tu pricu:-D