Partizan - Ovo će biti prvi Lončarov potez?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.03.2018.
11:26
Izvor: Sportske.net, Sportklub.rs

Ako sve bude kako je juče najavljeno iz Partizana, Nikola Lončar već za deset dana stupa na novu dužnost u ovom klubu. Već se nazire i njegov prvi potez.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Jučerašnje medijske najave da će naš proslavljeni košarkaš Nikola Lončar preuzeti ulogu sportskog direktora Partizana, nešto kasnije je potvrdio prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

On je otkrio da bi Lončar trebalo da bude promovisan 1. aprila, kada će i početi sa radom u pomenutoj ulozi.

Mijailović je tom prilikom istakao i da je Lončar već pomogao crno-belima oko angažovanja Bondže Sija i Kvamija Vona, a već danas se u medijima najavljuje i prvi Lončarov potez posle ozvaničenja saradnje sa Partizanom.

Kako prenosi ''Sportklub'', crno-beli nameravaju da produže ugovor sa prvim plejmejkerom ekipe i jednim od svojih najboljih igrača ove sezone, Amerikancem Najdželom Vilijams-Gosom.

On je letos stigao u Partizan i sa crno-belima potpisao ugovor na dve godine, a u upravi kluba sada žele da saradnju produže i za još godinu dana, što je najbolja potvrda da crno-beli vide Vilijams-Gosa u svom timu i naredne sezone.

U suprotnom realnija bi bila prodaja na leto, kako bi Partizan mogao da zaradi značajnija sredstva od transfera igrača koji je ove sezone ostvario odličan učinak u ABA ligi - 16.9 poena, 3.7 skokova, 7 asistencija, 1.1 ukradenu loptu...

Verujemo da će Nikola Lončar na svojoj promociji izneti više detalja i na ovu temu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 23.03.2018
04:11

Има се може се.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 22.03.2018
14:18

Bilo bi odlicno, ali realno ce to ici jako tesko.

avatar
Miloš1976
Thursday, 22.03.2018
13:31

Prava stvar,samo ukoliko on želi da ostane.Fantastičan mladi igrač,normalan stranac što je najvažnije u službi tima.Nikola je sposoban,verujem u njegovu privrženost klubu i siguran sam da ne bi napuštao udoban život u Španiji i lagan posao komentatora da ne vidi sebe u ovoj priči i da mu ne predstavlja izazov.Treba raditi na povratku svih onih legendi koje su nosile naš dres a koji imaju želju da pomognu klubu.Ne kao Grbović i slični koji trtljaju,pljuju a onda se priklone stranci.

avatar
Thursday, 22.03.2018
13:28

Ако ово успе Партизан уопште онда свака част - капа доле !

avatar
Kico14
Thursday, 22.03.2018
12:56